Jeden z těch, kdo přísahal vdovci po Ivetě Bartošové (†48) nekonečnou pomstu je i její bývalý milenec a italský pseudošlechtic Domenico Martucci (37). Po nedávném šokujícím přiznání, kdy prý nechal Josefa Rychtáře (56) žít, i když mu mafie nabízela jeho odstranění, přichází další reálná hrozba.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
japonče víš,že jsi sráč?Ty jseš silnej jedině když máš u sebe vlez***ku. Jinač si s tebou každý vytře zadek. Tak zítra a mužeš klidně přemýšlet kdo jsem.Já ti to prozradím ať si nemusíš namáhat tu svoji šedou kůru mozkovou. Jsem Marťan . Pozdravuj Copperfilda.
z pana Vachmajstra se nám vyklubala udrbaná domovnice už jsem si říkal, že to musí být bába co musí mít poslední slovo - ale pravda je , že mě méže být ukradená
Z toho fotbalu toho moc neuvidíš. Co ti v tom brání se nastěhovat k Rychtovi.Svůj k svému. Můžeš mu pomáhat s boxováním.Já psal,že chci s tebou být?Že o tom nevím. Ty jsi zřejmě spadl u porodního stolu přímo na hlavu a máš teď na stará kolena následky. Otázka je kdo komu se vnucuje.Ty tady otravuješ všechny lidi.Já jen tebe.