Rychtář zavrhl šílence: Hnal kumpána z Uhříněvsi sviňským krokem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rychtář zavrhl šílence: Hnal kumpána z Uhříněvsi sviňským krokem!

Zítra uplynou dva měsíce od tragického skonu Ivety Bartošové (†48) a mnozí by rádi uctili její památku. Zpěvaččin obdivovatel Petr Veselý se nenechal zahanbit a stloukl prkna do tvaru kříže a s prkýnky chtěl jít na koleje, ale Josef Rychtář (56) řekl »ne«!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

rentierskej
01. 07. 2014 17:11

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hgfcf
30. 06. 2014 00:12

arimi nevím o co se tady pokoušíš slovo dluhy sem nikde nepoužil .Snažíš se mně vydírat pod nějakou záminkou a pak umlčet to jsou praktiky komunistu estébáku .Zakomplexovaní jste tady ví jak se tady snažíte škodit vdovci z Uhříněvsi .Já vedu život pevných morálních hodnotách a ne jak vy na podlosti hlouposti pomluvách Jan Adamec ze Znojemska .

hejhej
29. 06. 2014 20:17

Ještě by měl někdo z domu Ivety vyhnat sviňským krokem Rychtáře a Standu.

hgfcf
29. 06. 2014 19:46

montevideo Ten štáb z bulváru ze kterým spolupracuje i z intuice ví že se bude něco dít u kolejí .Vy jste furt hloupě přesvědčení že to je na objednávku pana Rychtáře .Pán Rychtář je mediálně známí aniž by o to nějak stál už díky jeho bývalé zesnulé ženy .Bulvár má denně před barákem furt jste nepochopili že bulvár si musí vše hlídat aby mněl o čem psát .Lidé od bulváru nečumí na seriály tak jak vy musí bít denně ve střehu a v pohotovosti pochopili jste to nebo jste tak furt blbí jak díž tiskne . Jam Adamec ze Znojemska .

montevideo
29. 06. 2014 20:26

7 velmi hrubých chyb, "Jame" Adamče ze Znojemska !

arimi
29. 06. 2014 22:00

yummy yummy yummy. i got love in my tummy,
and I feel like a loving you

montevideo
29. 06. 2014 17:05

Může mi Jan Adamec ze Znojemska vysvětlit, proč si truchlící vdovec zve k aktu položení kytice televizní štáb?

arimi
29. 06. 2014 16:42

chtela jsem rychle přerolovat kouzelnikovy slataniny a ale je to strasne dlouhé a zavadila jsem o jeho vetu - "a zacelí den toho stihnu mnoho stejně tak vás srovnat do latě " ... tak on si ,jako i rychtář s ivetou , je jistý, že nás tu musí jakože cvicit a nejlíp s bičem v ruce , prevychovávat tento clovek je stejne nemocný jako rychtář... srovnej si do late sám sebe anebo svoje haranty, pokud nejaké máš, nikdo te nečte, nikdo te tu neposlouchá, tvoje bláboly k čtení nejsou, plytvas uplne zbytecne energií...fakt jsi nezajímavý...a strasne osamocen v názorech...vetsinu neprevalcujes, kouzelníku ..nemás na to

hgfcf
29. 06. 2014 19:53

arimi forma biče a cukru by vám neuškodil milí přátelé .Ale vaší diagnózou je i obyčejná lidská blbost a chybějící rozum ale nato není žádná medicína . Jan Adamec ze Znojemska .

arimi
29. 06. 2014 22:09

to co ty napíšeš, nemá žádnou váhu ...nezlob se, ale opravdu píšeš uplne zbytečne, protože nikdo ti žádný vetší význam neprikládá... ani se nikoho nedotkne, jestlize tu napíses o naší blbosti každý si je vedom svých kvalit a nebudeme se kvuli nejakemu jamovi cítit provinile, protože on by rád vystupoval ve vyšší pozici, než jaké muze ve skutecnosti dosáhnout...jsi hrozne zakomplexovaný, proto tu vytváríš tyhle bludy... takových pošuků je ale na netu víc v realu se neuplatní, tak to zkouší v debatách, kde ho není videt

hgfcf
29. 06. 2014 15:18

arimi Ze zahrabanou paní Ivetou Bartošovou jsi to asi nepochopila pán Rychtář reagoval na všetečnost lidí především redaktoru bulváru a tyto vzali doslovně šoumeni . Jan Adamec ze Znojemska .

arimi
29. 06. 2014 15:21

a predstav si to tak ona nebyla doopravdy zakopaná? nebýt tvého vysvetlení, tak zijeme vsichni v nepravdivých informacích jaké štetsí, že te tu máme, kouzelníku

hgfcf
29. 06. 2014 11:23

Etické kodexy novinářů
Existuje mnoho různých novinářských etických kodexů, ale základ je většinou společný, jejich vzájemné odlišnosti spočívají spíše v konkrétnosti a přísnosti. Dokumenty zdůrazňují zejména:
• právo čtenáře na úplné, pravdivé a nezkreslené informace a právo znát původ těchto informací
• povinnost novináře odolávat nátlakům a střetům zájmů
• požadavky na profesionalitu, osobní zodpovědnost a neúplatnost
• důvěryhodnost, serióznost novináře i novin
• citlivý přístup (např. k pozůstalým, k dětem, k obviněným apod.)
Obvyklá porušení etického kodexu novináře
Mezi častá porušení patří špatné zdrojování nebo dokonce plagiátorství. Dále přijímání úplatků nebo darů, v některých případech stranění určité skupině na úkor jiné. V fotografii pak například neuctivé nebo necitlivé zobrazení osoby, manipulace s obrazem apod.Jan Adamec ze Znojemska .

arimi
29. 06. 2014 13:55

vytáhni kouzelnou hulkou a začaruj ty novináře v králíky

hgfcf
29. 06. 2014 08:59

Josef Kottnar jako novinář tohoto typu byste se neuživil na to vemte jed .Ani si nejsem jistý zdali o redaktorech bulváru dá mluvit o novinářích .Novinařina je možná poslání jako každé jiné .Ale jedině u těch kteří se drží etického kodexu a jsou akreditovaní .Nejsem znalec gramatiky českého pravopisu ale co vím že ve slušných novinách mají na pravopis korektora .Čtu tu a tam kritiku na adresu bulvárních redaktoru ohledně českého pravopisu .

illis
29. 06. 2014 09:29

hgfcf S tím pravopisem by jste měl možná začít u sebe, kouzelník jste asi dobrý, ale s písmenky Vám kouzla moc nepomohou .

hgfcf
29. 06. 2014 08:11

¨va45 To že sem píši ještě nemusí nutně znamenat zadlí mám nebo nemám práci jsem jeden z mnoha nejvytíženějších kouzelníku v republice .a zacelí den toho stihnu mnoho stejně tak vás srovnat do latě . Stačí se jen podívat na můj profil který o tom dost svědčí například nový program který připravuji pro rok 2016 ze dá pořídit ve specializovaném kouzelnickém obchodě cirka za 200.000,-Kč musím se hodně ohánět abych na to vydělal a pak jako každý rok pravidelně v létě mám dva měsíce na to abych odpočíval a opravoval vybavení na novou sezonu zkrátka dělal věci na které není čas a ní podmínky když jsem věčně na cestách a vytížen 24 hod denně Na víc mně čeká dvou měsíční seminář ze stanováním na jeho zahradě u 81 letého bývalého profesionálního pána kouzelníka který mně bude předávat ještě další byznys výroba kouzelnických rekvizit ze zaměřením péřových vějířů , kouzelnických květin , boa budu tak pokračovatelem v jeho 40 leté tradici a co víc zde v Evropě bez konkurence na tento druh artiklů . Tento byznys bude zpestřením profesionálním provozováním kouzelnických produkcí a budoucím hlavní živnosti na stáří k důchodu . Těším se na tento seminář od podzimu kdy jsme se na tom ze starým pánem domluvili . I přes léto sem tam budu vystupovat . To co je vidět na fotkách na mém facebokovém profilu bude jednou budoucí výroba a distribuce přes internet hlavně do zahraničí .Takže můj způsob života je dost pestrý a bohatý .Na víc všude jezdím vlakem takže když zrovna ne hraji tak sem na webu nebo si domlouvám další zakázky v kupé vlaku Jan Adamec ze Znojemska .

arimi
29. 06. 2014 13:13

ty potom spolupracujes s rychtarem, protoze iveta uz byla jednou zahrabaná v zahrade , pak čáry máry fuk a najednou byla živá, i když sice jen na pár dní, než se ji podarilo prece jen dostat tam, kam pan rychtář chtel nemáš v programu nahodou nové císlo srazka s lokomotivou?

va45
29. 06. 2014 17:04

Kdo má ty tvoje tapety tady číst.Víš proč by jste si ty a Rychtář rozu­měl?­....­....­....­....­...

hgfcf
28. 06. 2014 22:43

prasulka Jsem to já Jan Adamec ze Znojemska a teď hurá všichni do mě ! ! !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.