Josef Rychtář (56) před svatbou s Ivetou Bartošovou (†48) říkal, že sňatek nemění nic na tom, že vše jednou připadne Arturovi. Po smrti jeho ženy pak říkal, že dům opustí a vrátí se k exmanželce do Říčan. Doteď se tak nestalo! A důvod? Ten vás pobaví!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
dahadaho, takový magor, asi jako jsi ty. Ty vůbec nechápeš, a celou dobu! že ONI byli rádi! že se o nich psalo! I je volali!!!! aby měli příjem!!!!!!!!!!!!! Tak z čeho měli být magor? Ti byli šťastní, že mají na chleba, jinak by nebylo ani na polévku!!!! Oba dva netáhla, nemakačenka, bulvár vše platil, i dovolenou v Itálii! Takže magor jsi tak akorát opravdu jen ty!!!!!
A ty jsi hlupák, jestli je někdo nepotřeboval volat, tak to byla Iveta. Iveta živila bulvár roky články o ní a nic z toho neměla, i teď se píše cokoli v souvislostí s ní, aby se sledovanost udržela co nejdéle.
ty tu vidíš někoho kdo by tu psal, že je Rychta chudák??? já tedy ne - vidím tu jen pijavice co se zastávají alkoholiků a dělají z ní světici - podotýkám že nejsem Rychtář - jak hned do každého šijete vy co jste už ztratili rozum a honem do mě vy soudci a spravedlivý
už jsme ti psali, co tady pohledáváš, zmizni, ať Ti není zle! Čti si raději politickou situaci u nás, z toho ti zle nebude, píšeš jen nesmysly a zabíráš místo!!!!!
Proč by měl dum nechávat na pospas zlodějum a fanouškum co by chtěli trofeje! Má recht...už vidím moudrali jak by odcházeli z baráku ale na JR budou tlačit a nechápu proč by měl odcházet. Artur tam stejně bydlet nepujde, Štaidl ten dum v podstate nepotřebuje a Rychtář alespoň platí nájem a energie (jinak by tam asi nebydlel ne?) Takže v podstatě má běžné a rozumné duvody a ,,baví,, mě jedině bulvár co denně vymejšlí a poštvává lidi proti sobě. Apropo, když bude pan Štaidl chtít tak si dum sebere bez problému, nač by tak teď uspěchaně dělal? Aby byl bulvr spokojen? Si všiměte, že k ničemu nedává vyjádření, bulvár si stejně spraví svá.
A komu ty chytrolíne platí nájem???? O zvířata se může starat i jinde ne? Má strach, aby dům někdo nevykradl. Vždyt´má bezpečností firmu. Píšeš nesmysly gabca.
Všude se platí energie a není to u domu málo. Starý pes jako Gejša si v jiném prostředí těžko zvyká, stačí, že se jí stýská po paničce a co je vůbec komu do toho. gabcakovamatinka má pravdu.
ale je komu do toho. takový gauner, který nemá pro facky a kopance daleko, nemá co delat pri psovi a kočce. kdo nemá rád zvírata, nema rád lidi a opacne.
Nesmysli píšeš akorát tak ty!!! Komu asi platí nájem? Napiš si bulváru ať ti to zjistí! Mě je to jedno, ale zřejmě to platí když tam bydlí. Ano je velká pravděpodobnost že by mohl být dum vykradem a žádná technika není 100%. dyť mu to pomoz zařídit aby mohl někam odejít, chci vidět tebe jak bys odcházela z baráku po manželovi/manželce...
Přesně Kdo tam platí provoz domu, to se nikdo nezmíní. Byl její manžel, tak má právo tam bydlet, dokud nebude vyřízené dědictví . Někomu taky musí předat klíče. Rychtář se celou dobu staral o veškeré platby, jak bylo někde psáno, vzal se i úvěr, aby to všechno mohl platit. Pořád se mu bude nasazovat psí hlava. Pro jaký prospěch to dělal?