Josef Rychtář (56) před svatbou s Ivetou Bartošovou (†48) říkal, že sňatek nemění nic na tom, že vše jednou připadne Arturovi. Po smrti jeho ženy pak říkal, že dům opustí a vrátí se k exmanželce do Říčan. Doteď se tak nestalo! A důvod? Ten vás pobaví!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Zřejmě ví své proč tam dosud je. Abychom se všichni nedivili co vypadne v závěti. Třeba byla u notářky pod práškami. Ta jeho telefonní věta Martuccimu - dostal jsem ji tam kde jsem potřeboval, nebo tak nějak podobně.
Rychtář je hovado, které se nikdy nemělo narodit, všichni jsme byli svědky smrti v přímém přenosu. Stačí se podívat na foto večeře z narozenin, vyhublý, strnulý obličej, oči bez jiskry života podle všeho může jít o drogy nebo velkou koncentraci prášků, který ji do poslední chvíle podával. Rychta se neštítí ničeho, má 100% podíl na její smrti, přitom stačilo ji podat pomocnou ruku a mohla žít, ale bez něho, jak si přála. Policie, už zná výsledky toxikologie, a jelikož, je nezveřejnila, tak je jasný, že něco našli, pracují a pak to přijde, půjde rovnou tam, kde měl být dávno.
Pohoda, klidek, tabacek a penizky se sypou!!!! Ale : Hlupaku, chytnou te! i kdyz se dnes tvaris nadute!! Ivetinou smrti si vinen ty a taky tim, ze si to nechal dojit az k takemu konci presto, ze si vedel co zamyslí! !! Ted se vyhrivas a fotis jak spokojene prase u plnyho valova! Ale vsechna slava brzy skonci! Tomu ver!!!
asi se to ke mě ještě nedostalo ale já neznám případ kdy jeden z manželů zemře a druhý okamžitě balí kufry a jde z bytu pryč možná je to v novém zákoníku - musím se na to mrknout
Já nevím, co z toho furt děláte. Kdyby vás někdo na 2 dny uspal, tak to taky pustíte do postele!!!
A taky to mohlo být i propocený. Jestli si takhle zdřímla v posteli oblečená... A v létě...
Zeptej se Macury, co to bylo. On to pral.
Blázníš??????
Vždyť tam cwelou dobu žil zadara, prodával Ivetu a ještě si její výdělky "odklonil" na svůj účet!!!!!
Tomu tak pár po rypáku a lopatu do ruky, aby to všechno vrátil!