Josef Rychtář (56) zhroucený u poličky s urnou své ženy Ivety Bartošové (†48), Josef Rychtář smutně hledící na urnu, Josef Rychtář hladící urnu, Josef Rychtář nastavující urnu tak, aby byl vidět nápis. Vdovec po Ivetě Bartošové nafotil snímky, které se následně prodávají za velké peníze. Není divu, že Ivetina maminka šílí…Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
japome: Rychtář se nedomlouval na pohřbu, on ten idiot jenom diktoval. Proto předem odmítli účast i Ivetini kolegové, nechtěli se zůčastnit tyátru v režii Rychtáře. Tak by se zachoval každý myslící člověk.
Rychtář je lidská zrůda, nechal se předem nafotit svým, asi stejným trotlem, aby mohl parazitovat na smrti Ivety a týrat jejiho syna a rodinu.
na všechno nejsou bohužel zákony. protože ještě existuje jakási morálka, slušnost a takt. Bohužel s Rychtářem se naše právo ještě nepotkalo.. Snad na to do budoucna nějak zareaguje.
Jsou to normální reakce, nejprve šok, může být i agresivita, a nyní sebeobviňování, poté smíření. Iveta měla v minulsoti pokusy o sebevraždu a asi o ní často mluvila, tak to už okolí nemusí brát vážně. Byla to asi otázkam času. Pokaždé by ji vždy někdo nezachránil , jako se do té doby stávalo.Hospitalizace by byla zase jen načas. psychiatři rozhodně zázraky neudělají. Vím, jak vypadá člověk,který má neléčitelnou poruchu osobnosti. Je to o tom, žese od něho budete buď distancovat nebo se s jeho stavem smíříte. A to asi právě udělal, na rozdíl od jejích předchozích partnerů, nešťastník Rychtář.
Já myslím že teď zjišťuje, že bez Ivety mu už dobře nebude. Velká část národa ho odsuzuje, Darina, ani nikdo z rodiny ho nechce mít doma, v Říčanech chtějí sepisovat petici proti jeho nastěhování a v Uhříněvsi už taky nemůže vystrčit nos z baráku.
A zlatá slepička už vejce nenese.
Tak teď ještě ukázat urnu, potom její obsah a končíme, vážení....
to můžou v Říčanech psát třeba ortel smrti a v Uhřiněvsi jak chtějí a že zlatá slepička už vejce nenese, tak to mi věř, že teprve ponese. Ten z dědictví po morální stránce nesleví, byl by blbej, takže nekončíme, to teprve začne, ten sebe a toho vobejdu synátora včetně vnuka zajistí na několik desítek let, lidi věřte mi
koko61:Na barák a věci, které měla Iveta před svatbou, pokud to nepřepsala, nemá nárok.
Je otázka, co už stačil ukrást, je to bývalý (nebo i současný?) zloděj.