Plánovaná obhajoba Kramného: 5 osudných chyb policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Plánovaná obhajoba Kramného: 5 osudných chyb policie!

Špatná práce na místě činu, předání mrtvých těl v mumifikovaném stavu a další pochybení. To všechno jsou chyby egyptské policie, které teď nahrávají Petru Kramnému (35) obviněnému ze zavinění smrti svojí ženy Moniky (†36) a dcery Klárky (†8), z jejichž smrti je obviněn otec rodiny Petr Kramný (35).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bjuno
03. 04. 2014 13:01

Že právnička zastupovala Čunka a Grosse? A s jakým výsledkem ???? Jen se chce zviditelnit... Já mám pro změnu informace o ní, že není nijak moc dobrá a s tím že je drahá _ a který právník není? Ona zase tak dobrá a drahá není - to ten bývalý právník má jinou pověst co do dobře obhájených případů než ona....

scaramonte
03. 04. 2014 09:17

Hergot co furt řešíte!!! Krám trvá na otravě! Pokud pitva jasně a nade vší pochybnost prokázala jiný způsob smrti, tak lže! To samo ho usvědčuje! Proč by to dělal? Pokud zemřely úderem proudu, pak je někdo zabil a Krám u toho musel bejt! Má minimálně spoluúčast a neposkytnutí pomoci! Ale kdo by to dělal? Důmyslně proudem! Místní mameluk by je normálně podříz kinžálem! Krám je jedinej podezřelej a měl by po rekonsturkci na místě vraždy být předán egyptským úřadům, protože na jejich území vraždil, tam odsouzen na smrt a tamtéž pověšen! A tečka.

nezmarm
02. 04. 2014 16:52

To zni jako navod "Jak se zbavit sve drahe polovicky": Zajedte si na dovolenou do Egypta a kdyz ji/ho podriznete jako kure, tak se vam nic nestane, protoze tam to nikdo vysetrovat nebude, protoze pro Egyptany je to moc drahe . Nedokazu se smirit s tim, ze smrt zeny a ditete zustane nevyresena a nepotrestana. Vse sice napovida tomu, ze vrahem je Kramny (i ja si to myslim, protoze tak jak se chova on, tak se nechova nekdo, kdo ztratil zenu a hlavne dite - dve nejvice milovane bytosti), ale kdyby to byl treba nekdo jiny, tak je za vodou. Nikdo o tom neuvazuje a nikdo tuto moznost nevysetruje. A vrah si mozna mne ruce, ze spachal dokonaly zlocin. MOZNA. A MOZNA to je opravdu prolhany Kramny.

adeso
02. 04. 2014 19:52

pokud už v Egyptě byl, tak každý kdo to tam zná ví, že je to úplně jiný svět. To není Evropa. Ta uroveň je tam úplně jiná. samozřejmě že PK to veděl a proto to provedl tam, Jak se tupani ptají proč ne v ČR proč jel tam, že mu hrozil trest smrti. To je právě to, že on věděl, že nehrozil. On veděl že nic nevyřeší. Co nejaká hotelová policie. Od začátku to bylo jasné, že to byl promyšlený zločin- ne geniální. Tam se místní starají jen o jídlo a peníze pro rodinu. Nějaké takové vraždy to se tam neděje. Koho by to napadlo, však ani tady tomu po 9 měsících nevěří. Mám divný pocit, že to právě díky tomu Egyptu PK vyhraje. a Rejžková? ta to má jako výzvu, přece mu věří, že je možná nebo spíš pravděpodobně vrah jí je putna. Nakonec jde o to předvést své schopnosti. Na spravedlnost se u nás z vysoka serre. Být paní Rejžkovou tak se studem propadnu do severní pól. Ale té je to fuck, kašle na mrtvé kašle na všechno. Doufám že rodina Moniky si najala taky nějaké supereso a držím jim palce!!!!!!!!

prroud
02. 04. 2014 20:03

Ty budes dobrej na sci-fi povidky,ver mi,mas talent,nepromarni ho

tarka
02. 04. 2014 16:28

psychopatičtí a retardovaní redaktoři z AHA lžou jako když Rudé právo tisklo: "Těla mrtvé Moniky a Klárky poslali Egypťané do České republiky se 14denním zpožděním. " Monika a Klárka zemřely 30. července, těla byla v Česku 8. srpna!!!

fitforfun
02. 04. 2014 18:06

Naprostý souhlas, tady člověk nemůže věřit vůbec žádné informaci, policie bude skutečné informace určitě sdělovat právě Aha nebo Blesku, by musela být padlá na hlavu dávat prostor v takové žumpě zpráv.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.