Jeden výslech stíhá druhý. Petr K. (35), podezřelý z vraždy manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8) už ale nevypovídá. Jeho poslední výslech proběhl před 14 dny. Před vyšetřovateli nyní vypovídají svědci.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
já nemám pana Kramného ráda..,ani ho neznám a pokud zabil -musí za to pykat ..To je pro mně nezpochybnitelné ,...A pokud zabil dítě -tak tuplovaně..! Moc se mi líbilo vaše vyjádření -že nelze soudit podle vzhledu...A tak to mám i já...A vadí mi některé příspěvky ,kdy se detailně popisuje, jak ho pomalu týrat ,co s ním budou dělat spoluvězni atd.--,vždyť ten, kdo tohle píše ,musí být taky trochu sadista ,či nenormální člověk ..Nebo příspěvky typu -jak jsem ho viděla bylo mi jasné ..kouká mu to z očí...divně mluvil ...ne tohle neberu ,každý vypadáme nějak,projevujeme se nějak a na určité situace reagujeme nějak ...podle toho nelze lidi soudit. .....Ale ničím z toho nechci říct ,že pan Kramný třeba není vrah -je to možné a pokud se to prokáže musí být dle zákonů potrestán....a já myslím ,že v konečném důsledku nejen podle těch pozemských....
valešová:protože to asi vyšetřovali Egypťané,néééé?A Češi do toho neměli co mluvit!Teď už Egypt případ uzavřel a naši policisté se domluvili s Egyptem na spolupráci,ju?
Výlet zaplatí daňoví poplatníci,jako vždycky, také si myslím, že rekonstrukci měli udělat co nejdřív, ale také se měli zapojit do vyšetřování ihned, šlo přece o české občany.
Egypt bude dělat všechno proto, aby na nich nepadlo podezření, jinak je turismus, jejich obživa, v háji.
A policajt ve vedlejším pokoji, ten v noci bdí a vidí přes zeď? Že se nepřihlásil už víc jak před půl rokem ?? Je to vše divné, věřím v nevinu PK, byť je to mě nesympatický a žárlivý člověk, běžné fotky na facebooku přece nejsou důvodem k takové vraždě, smrt holčičky, Proč? Náhoda?.
Ale houbeles!Kvuli 2 Ceskam se tam rozhodne jezdit neprestane...to by se nesmelo jezdit vubec nikam. V kazde zemi prisel nekdo o zivot "podivnym" zpusobem.
A pokud jsou v mistnosti 3 lide a 2 z toho nepreziji a ten 3. trpi evidentne bajnou lhavosti, tak na vine je kdo?
Je to tak. Ten sedmilhář bude pořád dokola mlet jako kolovrátek tu svoji obehranou písničku. Doufám, že už to vezme zdárný konec, a půjde do tepláků....
Jak víte, že se nepřihlásil už tenkrát? Já jsem přesvědčená o tom, že svědek neexistuje a je to jen kachna, ale pokud existuje, tak to má PK spočítaný.