Včerejší sonda výživových poradců do receptů svérázného kuchaře Ládi Hrušky dopadla tragicky. Odborníci označili to, co lidem v Televizních novinách doporučuje, za nezdravé, ba i nebezpečné. Jenže to si propagátor „korunového“ vaření nenechal líbit!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jak to tady i jinde čtu o Láďovi Hruškovi,tak je mi jasné kolik je u nás závistivců.Hruška vydělal velkou sumu peněz a to se u nás neodpouští.Já osobně si z jeho receptů vyberu hodně,ale od Pohl.vůbec.Nejlepší je ,když se konečně zasměji,když Zdeněk vaří v tom svém pořadu a mazlí se s tím a stáááále si to chválí.To je podíváníčko.Lidi,buďte spravedliví a nemusíte vařit ani od jednoho ,ale hlavně nezáviďte a nekritizujte ze svého zoufalství.Přej a bude ti přáno.Vždyť Láďa se tváří tak skromně a říká,že kuchař není a nikdy se nevytahuje jak Zdeněk,proto ho mají lidé raději,tak Zdenku,nech už toho zuření.....
No já bych řekla, že některé recepty jsou zajímavé, vtipné a výsledek poživatelný, rakovina z nich nehrozí častěji než z jiných jídel, ale některé jsou dost podivné, nevycházejí zrovna levně a už vůbec bych si nefandila, že kvůli tomuto pořadu budou mít problém jmenované firmy.
Hruška je ***, zkoušeli jsme spoustu receptů od něj doma a můžu říct že jsem se ve svém názoru na něj nemýlil je to ***!!!!
Naproti tomu Babiš je lídr:
http://www.andrejbabis.cz/
My doma zkoušeli sýrový rohlíky a byly stejný jako z obchodu, lučinu máme také odzkoušenou i když ne od Hrušky, ale stejný suroviny a chutnala nám. I ten chleba a ostatní jsou známé "lidové" recepty, takže Hruška jenom připomněl lidovou tvořivost.
Zkusila jsem pribiňák, guláš a opilé kuře.To kuře na plechovce fakt vynikající zitra ho udělám znovu.Guláš byl také dobrý ale tu cibulku sem si na něj usmažila a nedávala jsem jí syrovou.Pribiňák ušel.Co bych nejedla sou ty chipsy z kuřecích kůžiček.Lidi maj málo peněz a tak jich hodně tyto recepty třeba jako na pribiňák pro děti uvítá.
Pan Hruška se snaží doplnit kuchařinu do domácích podob,ne jako ti "umělci "za celou výplatu jeden oběd.
Já se ještě divím,proč se nezapojil se svými protikecy "úžasný Polreich".Takového kuchaře?,nemám slov..Hnusák sprostý a hloupý jako vagon shnilého masa.
Zkusila jsem ty knedlíčky ze strouhaných jablek a mouky. Já jsem použila jemnou dětskou krupičku a trochu polohrubé. Je lépe vytvořit měkčí těsto a knedlíčky v mouce obalit. Omastit, posypat skořicovým cukrem a také díky jednoduchosti fajn.
To bych chtěl vědět co to bylo za odborníci pablby kteří kecají o rakovině z receptů pana Hrušky. Rakovina nám hrozí ale z těch přesolených éčkama přecpaných žrádel které nám ty rádoby odborníci draze prodávají. O tom se ale mlčí.