Spekulace, snažící se objasnit, proč v Egyptě zemřely Monika (†36) s Klárkou (†8), neberou konce. Tomu, že v rodině z Karviné nebylo vše v pořádku, nahrávají i nová zjištění o hádkách mezi Monikou a Petrem, a také o chorobném šmírování Facebooku zesnulé ženy ze strany jejího manžela. To vše je však ničím proti tomu, co se objevilo teď…Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Internet by opradu mohl být mocná zbraň, ale diskuze se něktwrám lidečm blokují a nechávají se jen neškodní hlupáci polácat co jim na jazyk přijde. Roztáčet Kramného je opravdu jen zábava, a doufám že šetření je seriozní. To, že nebyl otec holčičky jsem četla někde už před časem. Myslím, že to věděl taky dávno a žádné "před odletem".
Jsou to všechno bulvární tlachy. Napřed při pitvě zjistili, že měli žaludek a střeva jako rosol, pak přivezli těla bez vnitřností a teď zjistili, že měla žaludek plný nestráveného jídla. Nějak si ty informace odporují, ale hlavně, že je pořád o čem psát
Napsali žaludek, ale střeva. Plná. Vnitřnosti si Egypťani zakonzervovali sami a určitě nikdo nepochybuje, že to neumí. A o otravě mluvil pouze Klamný. Policie při tom veřejnost a hlavně jeho nechala. A taky se už díky tomu nachytal.
Je mi záhadou kde matka bere tu jistotu, když tvrdí,že na něj nic nemají. Vždyť už jenom ty jeho rozporuplné lži ho usvědčují. A KDO LŽE, TEN KRADE. A ON HOLKÁM UKRADL ŽIVOT!!!!! Za to musí být ztrestaný. A tvrdě. Maminka vidí jenom svého hodného Peťulku,který nepil, nekouřil. Možná,kdyby se čas od času zduněl, neměl by potom blbé nápady hrát si s elektřinou.
Tebe včera porazil bus, který jel na zelenou. Viděla jsem to.... Ale nic se ti nestalo, jen natržená levá nohavice, a tak jsi vzala To se ale nedělá, můžeš mít následky.
Tak já se paní Kramné vůbec nedivím a naopak ji i obdivuji, jak bojuje za své dítě. Dokážete si představit, jak to pro ni musí být zdrcující připustit, že vychovala vraha? Ono už jen připustit, že syn si vybral za ženu pouhou hezkou tvářičku, která měla v hlavě slámu a možná na něj i hodila jednu malou kukačku, by hodně rodičů neuneslo.
lillyli -
jako máma bych i já za své děti bojovala až do konce
Nějaká kamarádka zemřelé M. tu o ní hned po tom, co se to stalo slušně napsala co byla zač. To nic nemění na tom, že smrtí to skončit nemělo.