Stát vzal příspěvek Honzíkovi (8), protože leukémii přežil. Další léčba rodinu ruinuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Stát vzal příspěvek Honzíkovi (8), protože leukémii přežil. Další léčba rodinu ruinuje!

Stát vzal mámě malého Honzíka (8) z Karviné, který přežil rakovinu krve, příspěvek na péči o osobu blízkou. Rodina nyní živoří, protože Marcela Schindlerová nemůže pracovat, aby se mohla o nemocného Honzíka dobře postarat
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

sarlota10
18. 03. 2014 01:58

Nabízím malému léčení pomocí Reconnective Healing = Rekonektivní léčení, což je Univerzílní léčivá síla, která je všude kolem nás. Tahle Inteligentní léčivá síla dokáže opravit chyby na DNA a tím nastartovat tělo, aby se začalo uzdravovat.
Nejsou to žádné pochybné řeči, ale jsou to jen a jen fyzikální zákony, kterými se řídí vše na Zemi i ve Vesmíru.

mrdounberlusconi
18. 03. 2014 15:03

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lesni.vila.samecek
16. 02. 2015 07:45

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

zuzana.brrr
17. 03. 2014 13:11

Hmmm, katastrofa, hlavne ze nasli 10 milionu na Ukrajinu.

mrdounberlusconi
17. 03. 2014 21:20

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

sarlota10
18. 03. 2014 01:52

Jo poslali 50 melonů

prroud
17. 03. 2014 09:51

Lidi by se meli fofrem "dovzdelat" co jsou to vlastne ty EU dotace,jsou to nase 3x otoceny dane,ktery se dnes rozkradaji vevelkym a jsou na nich prisaty kmotri,vlada a geopolitika!Pak nemame pro vlastni nemocny a ostatni "potrebny"! Nemame pro vlastni narod,vlastni lidi!

prroud
17. 03. 2014 09:54

A nenechte se mejlit,ze "dotace" neni pujcka,pujcujou nam nase vlastni penize,ktery mezitim jeste trikrat otocili! Nikdo nam nic zadarmo neda!!!

prroud
17. 03. 2014 09:17

Doted okradali celej narod,dokud neco mel,uz nema,ted okradaj primo nas a k tomu kradou a zasmelujou evropsky dotace,zvetsujou narodni dluh,vladni a mafiansky jednotlivci uz kradou na ucet jeste nenarozenejch deti,nasledky si kazdej kdo vidi dal nez na spicku vlastniho nosu,dokaze predstavit(budou jeste mnohem horsi),ten dluh totiz nejde uz nikdy splatit,kdo se trochu vyzna v dnesni mechanice penez,vi to! Takze nechaji ostudne trpet vsechny,ktery nemuzou vysavat!Tohle jsou ty "drobny" ukazatele,co by nam meli otevirat oci vsem,kdo jsme nevypili svuj charakter s prvni flaskou mlika hned jak jsme se narodili!

prroud
17. 03. 2014 09:25

A do toho banda dalsich radoby pristich parazitu co by radi ke korytum, zenou lidi na Vaclavak pod kone kde je zrezou vladni zolda­ci(po­lici­e).Li­di by meli zacit premejslet jak z toho bludiste ven,a to zatracene rychle.Tenhle stat uz dokazou zachranit jen vlastenci,ktery se chteji mit dobre az skrz narod s nim,a ne sobecky,sebestredny buzny s tlamou plnou planejch slibu o kterejch vedi,ze je nikdy nechteji splnit! Zacnete se zajimat o novej system a jeho vytvoreni.Moznosti jsou,za nektery se schovavaj se svejma recickama i ti neuprimni,nemyslej to vazne,ale ty nastroje co jsou potreba presto znaji a zverej­nuji­.Refe­renda,­odvo­latel­nost politiku,zadny strany,nepodminenej prijem,navrat narodniho bohatstvi,finance v rukou statu pro ekonomiku a sat,ne pro bankere a lichvu."Vlada" jako zamestnani s radnou pracovni smlou­vou,at­d.,m­oznos­ti je dost........jen zacit premejslet a jednat.

prroud
17. 03. 2014 09:32

Ale to chce zahodit strach a prevzit osobni zodpovednost a aktivitu,za sebe,ale i za spolecnost.Kazdyho jednoho z nas.A pujde to.Stejnej metr na vsechny bez rozdilu,jasny a presne definovany zakony,maximalni snaha o nejvetsi moznou sobestacnost statu!Priklad,kdysi nas zivili zemedelci a kontrola kvality potravin nebyl jen prazdnej zvast jako dnes,kdy se upravujou normy,aby prosly i jedy.Vsude monokultury urceny pro biplynky nicici zemi,nas i priro­du..­....­....­..za­mysle­te se,z ceho jsme vlastne nemocny!A co se to vlastne vubec deje,kam se ritime!

prroud
17. 03. 2014 08:45

Smrdi mi to ohavnou politikou "prirozenyho vyberu" kdy se ze zacatku ukaze dobra vule aby farmaceuti nahrabali,a pak prijde na radu eugenika a jina forma eutha­nasi­e...­....­.sebe­rou prostredky k leceni,vysledek je po case jasnej

prroud
17. 03. 2014 08:47

To se netejka jen nemocnejch deti,kde to je nejohavnejsi,ale i nasich starejch lidi,nemocnejch duchodcu,co pro svuj stat dreli celej zivot,takhle se jim za to odvdecuje!

janapi
17. 03. 2014 08:44

Ano-je to ostuda-ale je to politika. Proč však cpát do všeho politiku? Hraje hlavní roli v životě, rodině, sportu,.....Lidské zdraví se rozděluje na škatulky a nemoc, která nemá škatulku-nemá na nic nárok! Bohužel se však musím vrátit k tomu původnímu -politice: V zaměstnání když na něco nestačím nebo něčemu nerozumím-jdu s platem dolu nebo si zaplatím kurzy... Jak je možné-že p.Sobotka bude mít více jak 30 poradců-které však on ze svého platit nebude? Na státem placené poradce by neměla být žádná škatulka! Když se tedy najdou peníze na nikoliv zrovna levné poradce.....to by v tom byl čert, aby se nenašly i na léčby dětí (které nemají škatulky)-jen by to chtělo pořádný řev!

prroud
17. 03. 2014 08:51

Udelaji nic neresici sbirku,kde lidi sami sobe pomahaji,protoze stat nehne prstem!Nic neresici,protoze to je donekonecna,misto aby stat garantoval(tedy my z naseho),stat se odtrhl od lidi a prezentuje vladni poskoky a kmotry,uz ne nas,my jim jen financujeme svinstva namireny ve svym vysledku vlastne proti nam.Otazka zni: POTREBUJEME TEDY TAKOVEJ "STA­T"?.Ne­potre­buje­me,pro­toze to je v soucasnym pojeti jen paratzit prisatej na svym narodu,otevirajici cestu dalsim parazitum ze zahranici,dokud nas nevysajou uplne!

prroud
17. 03. 2014 08:56

Je nacase jim ukazat,ze se bez nich obejdeme(stejne nic jinyho nedelame,jeste je zivime!) a neskocime jim na spek s nejakejma krvavejma revolucema,staci na ne obcanska neposlusnost a nepodporovani jejich svinstev! Kdyz si mame sami pomahat,muzeme si tedy i sami "vladnout" a bejt k sobe navzajem spravedlivy,merit stejnym metrem kazdyho. Potrebujeme stat zamerenej na svuj narod a existujici v prvni rade pro nej a jeho jedince,zvlas ty co potrebujou jeho peci! Nechapu,ze to lidem nedochazi a sami se nezacnou zajimat jak,nezacnou se sjednocovat proti parazitum a mafiim co ovladaj mestsky urady od malej mest az po hrad!

prroud
17. 03. 2014 08:58

Dokud budou v zebricku hodnot prvni "prachy" a az pak teprv clovek na ne prepocitanej,nikdy nebudeme moct zit stastne ve vlastni zemi s zivotnima jistotama a tim klidem k praci!

prroud
17. 03. 2014 09:03

Jenze to si musi uvedomit kazdej z nas sam a sam s tim vsim zacit,jinak se chovat,jinak myslet,prestavet zebricek hodnot,vratit se ke zdravy moralce,pritom se spojit vsichni dohromady,jinak to nema smysl,zit pokry­tectvi­m,so­bectvi­m,ne­zodpo­vednos­ti a nenazranym konzumem na ukor ostatnich nas dostava pomalu ale jiste,jednoho za druhym tam kde jsme.Ti kdo maji praci,silu a zdravi nechteji pochopit,ze to nebude trvat vecne,a nekladou si otazku....co bude pak? Odpovim jim: Pak skoncite na smetisti,vysaty a nepo­treb­ny,za­pome­nuty protoze uz nemate co nabidnout,chcete tak zit dal?!!! At si odpovi kazdej sam.........

6010
17. 03. 2014 08:42

Ostu­da,os­tuda,­ostu­da.Kd­yž si představím platy našich vládních činitelů, tak nemohu pochopit, že těžce nemocnému dítěti (ten ještě není za vodou,bude muset zřejmě brát drahé léky až do smrti) vezmou 3 tis.Kč.Hnus, hajzlové jsou to, nic jiného.Hlavně aby se oni měli jako prasata v žitě.Vždyť jen když je vidím, jak se ve svých postech spravují, jeden vedle druhého pupky vyžrané.Fuj.

polifka
17. 03. 2014 05:23

Je ostuda, když sem vozíme raněné ze zahraničí a ukazujeme světu, jak jsme úžasní a naše maminky musí žebrat, aby mohly slušně žít a zajistit základní péči o své nemocné děti a event. sbírat víčka z pet lahví. Ostudné.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.