Pražskou Královskou cestou prošla včera za doprovodu vojenského bubnování a trubky asi dvacítka studentů, kteří protestovali proti chybám prezidenta Miloše Zemana.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Téda... Já jsem ho nikdy moc nemilovala, ale měla jsem dojem, že šel poslední dobou do sebe. Tohle mi připadá podlé.
A jsem taky studentka, mimochodem. =)
Vetsi ubohost jsem ve svem - uz pomerne pokrocilem - veku nevidela.
Neznam pana prezidenta osobne, ale nezazila jsem jeste zadnou hlavu statu, ktera by se osobne zasadila za snizovani statniho dluhu a hlavne nikoho, kdo by sam, dobrovolne a pravidelne ze sveho platu tento dluh snizoval.
Tihle student urazeji cloveka, ktery nikomu nic neudelal, cloveka, ktery se snazi pomoci I jejich budoucnosti.
Bohuzel, dneska si to mohou dovolit, protoze je nikdo za tohle nebude stihat, ale, a take bohuzel, je nikdo nenaucil zakladni lidske slusnosti.
Dnes na VŠ přijmou naprosto každého a jinak je vidět, že těmto lidem už mozek dost zatemnil místo studií alkohol, ale novináři jim vznešeně říkají studenti..
Studenti proti chybám...chachacha...Nejsou nic a tak se zviditelní hnˇupovinou.No,vypadalo to spíše na Šláfenberka-pivní sud,zprivatizovaný Becher-zbylé lahve,popel z fajfky,ohrnutý ret z kouření faje,pamprska po setkání s Janičkou či doprovodem ...To je teda mládež,odepsaná budoucnost.Ještě,že to vyhrál Zeman-moudrý muž,pohotový,znalý,nad věcí...Těch pár jedinců se ztrapnili a potvrdili,že volba byla pro Zemana OK!