Bartošová kvůli operacím přišla o většinu svých vlasů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Bartošová kvůli operacím přišla o většinu svých vlasů!

Zpěvačka Iveta Bartošová slaví comeback a znovu se úspěšně škrábe zpět na podia. Kvůli této speciální příležitosti už nechala dodělat chybějící zuby, ale ouha – k dokonalému vzhledu jí chybí ještě krásná hříva. Jak to vyřešila?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

oooo.
29. 11. 2013 08:18

jak jsi přišla na to, že ženy po padesátce s dlouhými vlasy jsou nevkusné? Má žena má v 65 vlasy do pasu a je nádherná, záleží na tom jak si je upraví, má nádherné vlasy, které sice vyžadují více péče a barvení, ale jednou na "blbečka" byla ostříhaná a vypadala strašně, jeden pokus už udělala a já se jí lekl záleží snad na tom co komu sluší ne?

kubajakub
29. 11. 2013 09:45

Jistě, věřím že ano, protože pokud je jednak na dlouhé vlasy typ, a navíc je má krásné, tak to je naprosto o něčem jiném. Kolegyně je taky starší než Blíva (ale kolegyně vypadá mnohem mladší, nemá vyžilý ksicht a ovislé tělo), nosí dlouhé vlasy, jenže jí to sluší, je typ jak Brazilka, vlasy má husté, černé, lesklé, upravené, k tomu výrazný obličej s velkýma jiskrnýma očima a tmavým obočím - to je prostě její styl a s krátkým účesem si ji nedovedu představit, vypadá výborně - a hlavně si taky nehraje na princeznu.

kubajakub
29. 11. 2013 09:42

Kdyby tu koudel aspoň měla lesklou, upravenou a učesanou, babka vyžilá nehezká, ale to je hrozně ošklivé, co má na lebce!! A navíc stejně to tu její rozsáhlou pleš nezakrylo, kůže na lebce svítí i přes ten sepraný starý chemlon, něco tak ošklivého a nevkusného jsem neviděl nikdy. Stejně tak ty její děsivé úbory z 80. let - to našla na půdě, ne? Ten modrý pytel a i ty zlaté gatě a halena z Ein Kessel Buntes - něco tak ošklivého nevkusného... stejně její pupek to nezakrylo, ona ani nezhubla, jen se jí propadl ksicht fetem! Pupek má pořád jak cejchu. Jak si padesátiletá vyžilá babka může hrát na princeznu - jen se shazuje.

hejhej
29. 11. 2013 10:04

mirkazam: myslíš, že Bartošová si pamatuje, kolik jí je roků????
Těžko, jinak by se chovala zodpovědně.

kubajakub
29. 11. 2013 10:19

Ona se svou demencí nevidí realitu, v zrcadle vidí dvacítku a Zpěvačku, ne otřesnou skutečnost. Ona si dík demenci ani nepamatuje, co dělala v létě, jak poch*caná se předvedla před celou zemí, co se dělo.., neví, co nažvanil plesnivák do bulváru o jejích komatech, babka je totálně dementní a žije zjevně v 80. letech. Je to vidět i na stylu jejího děsného ohadření a líčení - prostě ježibaba zamrzla v osmdesátkách a myšlení má tak na 12 let. Hrůza, jak dopadla, sama si babka zavinila - patří jí to. A bude hůř, mnohem hůř.

kubajakub
29. 11. 2013 09:37

Přesně to jsem chtěl napsat. Mmch jí to opravdu vůbec nesluší, vypaddá jak stará jezinka s koudelí na palici, která vylezla z roští. Jasné, kdlině mohou mít i staarší dámy dlouhé vlasy, znám pár takových, ale ty mají VLASY? krásné, husté, lesklé a zdravé, a jsou takový typ, že i k obličeji se jim hodí. navíc jsou učesané a ne rozdrchané jak ježbaba. IVetě to nesluší vůbec, jednak je stejně vidět ta pleš, a ta koudel je hnusná, navíc její obličej je stařecký, vypadá na nejmíň 60 - ale feťáckých ošklivých, prostě vypadá jak stará bezdomovkyně a je vidět, že fetuje a je těžká alkoholička. Takže u ní je ten chemlon OUT a HNUS:

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.