Problémové praktiky televizního štábu VyVolených jsou horkým tématem po celou dobu trvání letošní série soutěže o pět milionů. Hlasy nespokojených diváků se ozývají ze všech stran a naše redakce je doslova zavalena poštou se stížnostmi. Lidé si nechtějí připustit, že by podezřelé souvislosti byly pouze náhodné.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
není co dodat a jak se moc neangažuji při podobných akcích,s radostí bych co nejvíc hlasovala pro Vlada,JENŽEEEEEEEEEE....VŮBEC NEVĚŘÍM NEZASAHOVÁNÍ DO HLASOVÁNÍ TV PRIMA....viz vítězství všeuměla a všudybyla Jafara proti Nikol!!!!!!!!!!!!
FUCKT NECHÁPU PROČ SE TADY KAŽDÝ ROZČILUJE,STAČÍ NA TY DE.BILLY NEKOUKAT A NEPOSÍLAT SMS.Z ČEHO ASI ŽIJ CELÁ PRIMA A Z ČEHO JIM ZAPLATÍ VÝHRY??? pROSTĚ PŘEPNU A KOUKÁM NA JINÝ BLBOSTI.VYPATLANÍ MĚ NEBEROU A ANI NEBUDOU BRÁT! konec.
tomas36!!!!! Co tady lžeš????? Ten odkaz normálně funguje! Když jsi trdlo a neumíš na PC, tak se nediv, že se na ty stránky nedostaneš. To zvládne i 5 ti-leté dítě! To snad ani není možné, takhle šířit nepravdy!!!
Předem určený vítěz je velmi mazaně a lehce šikanován aby snad nedošlo k nějakému podezření z manipulace a aby se vytvořilo zdůvodnění,že zvítězil po těžkém boji .I přes tyto dětinské finty
je logicky uvažujícímu diváku jasné od samého počátku jasné kdo bude korunován na vítěze.
já jsem docela hodně podezíravá, jelikož člověk naráží na šlendriján / neprofesionalitu, podvádění,zvýhodnňování,ap/ dnes už na každém kroku. Taková reality show může být zajímavá, když dává hráčům možnost projevovat se a divák má možnost je "prokouknout".Určitě se projeví dříve nebo později jejich charakter a IQ. Tedy, prokoukne je ten, kdo na to má, aby je prokoukl. Vladko napadá druhé, že chtěj proti němu "získat argumenty", ale sám toto dělá a dokonce někdy hodně urážlivým způsobem. zdůrazňuje nenápadně/ slabiny druhých, Není tak upřímný a hodný, za jakého ho naivnější pozorovatel poklád. ale modeluje si svoji pravdu a křikem ji prosazuje. Ovládat se dovedl, přečd Thomasem by tak Reginu nenapadal.
Přesně napsáno. Je to slabošský vyčůránek: Já s tebou o tom mluvit nebudu a mele to raději 10x, protože - co kdyby někdo těm pár slovům nerozuměl? A ječí jako hysterka. Sebestředný chudák!
Hlavně že všichni aktéři slibovali, jak to ve vile roztočí, že oni mají být vybráni, ale zatím nic neukázali, jen kalkulují s výhrou! Bordel je tam jak v tanku!! Ty rozházené hadry, to nechápu, když mají skříně jak krávy!!! Navíc působí neupraveně! A tu Pizzizubku tam dal štáb jako žolíka. Na tu uřvanou Romanu se už nedá dívat, když má tak o rodinu, tak měla být doma a nenažraná Luca, to samé!
Desetitisíce a možná, že statisíce Vás demėntů, sledují tento odpad televize Prima - " Vyhulení" ..co to znamená??.. ..promarněnej čas sledováním exhibicionistických homosexuálů a slávychtivých kurėv, ktereým se jenom nechce makat. K tomu ještě investujete svoje peníze,..to aby váš idol-oblíbenec došel k vysněné výhře.
Tak nevím jestli mám více litovat ty dėmėnty v tom dřeváku a nebo vás ¨"dėmenty" kteří na to čumíte. Zřejmě to vychází na stejno.
Štáb protěžuje Vladka tak proč ty blokace přístupu na disk .https://www.facebook.com/vyvoleni2013?fref=ts udajně na žádost fans klubu Vladka těch co jej nenusí ?
klubu Vladka těch co jej nenusí ? dement a jemu podobný,
kteří neumí ani psát a čumí na odpad,kterým se televize snaží při malý sledovanosti přilákat diváky...