Květa Fialová a její hokkaidó polévka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Květa Fialová a její hokkaidó polévka

Vaří sice jen pro návštěvy, ale pak to stojí za to. Herečka Květa Fialová (84) miluje ryby, lehká jídla a klasickou českou kuchyni, od kulajdy po koláče. Když vařila v pořadu VIP Prostřeno! vsadila na zeleninová jídla – předkrm připravila z červené řepy, polévku z dýně a hlavní chod z kyselého zelí. Hereččin recept na polévku vám dnes přinášíme…
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

fortin
20. 11. 2013 17:37

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

claudina
19. 11. 2013 14:07

Polévku podle paní Fialové vařím a je výborná. Přidávám strouhaný Parmazán a krutonky. Doporučuji všem

salamander
19. 11. 2013 11:11

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mnpv
19. 11. 2013 12:33

Njn, samozřejmě to může být dobré. Jen počkej ve 84 letech jestli ti bude chutnat těžké jídlo i když chutnat možná ano ale potom. V těchto letech sníst zelí zadělávané smetanou s pečenou kačenou nebo bůčkem s česnekem tak to nerozchodí. Proto lehká jídla, chápeš?

salamander
19. 11. 2013 14:22

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.