Válka kvůli exprezidentovi Václavu Havlovi: Dáša se bude soudit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Válka kvůli exprezidentovi Václavu Havlovi: Dáša se bude soudit!

Rozpoutalo se peklo, a to kvůli doméně www.vaclavhavel.eu. Bývalá první dáma Dagmar Havlová (60) podala žalobní návrh na manažera Romana Rouna (42). Ten doménu v roce 2006 zakoupil a letos na podzim ji chtěl prodat.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

smazan_20150109
08. 10. 2013 06:49

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

prroud
07. 10. 2013 10:05

Existujou i terminy: Penize jako dluh.,Zakladni nepodmineny prijem.,Protokoly sionskych mudrcu.,Zelena kniha plukovnika Kaddafiho.Slovansko-arijske vedy.,....a spousty dalsich,staci googlit,mate prece internet,zajimejte se a ctete,existujou i alternativni media hledajici pravdu,lidi se sdruzujou,chteji vedet,znat a zacit konecne zit,jen je treba se naucit oddelovat zrna od plev,tenhle system zplodil i spousty sarlatanu,zdravej rozum je ale dokaze rozez­nat.­....­.pri­dejte se!

filuska77
07. 10. 2013 09:49

To, že jde DH po penězích jsem věděla od samého začátku. Ona je dodneška taková pavlačová hadrbonice, že je dáma píšou jen noviny. Havel nikdy nežil život, kdy by měl pracovat jako obyčejný člověk, neznal běžné starosti, neměl děti, které je nutno zajistit. Tu "svou" pravdu a lásku mohl mezi pitomce hlásat s jejich patolízalstvím, přikyvováním a podlézáním. Hlavně, že jiimzabezpečil výnosné posty a pořádné peníze.

prroud
07. 10. 2013 10:10

Filusko,vsak to neni tajemstvi a porad to funguje,ze nejlepsi kseft je s falesnejma nadejema,staci se podivat na ruzny predvolebni sliby a vubec na sliby vsech kdo sledujou jenom svy vlastni zajmy,staci k tomu jen malo,probudit nenazranost ostatnich,nebo je naopak uvrhnout do bidy a strachu o cokoliv,a uz vam pekne skacou na spek,jak vzbudite nadeje!Porad ta stejna takti­ka,str­ach,ma­mon,hl­edani nepratel a obrana pred nima,mezitim pekne skryte protlacit vlastni zajmy,vsechno dohromady obrovska fales!

vungtao
07. 10. 2013 14:58

Filuska77- o pravdě jen nacamranej mluvil! Opak byl pravdou a tu parodii na herečku a dobrého človéka ani komnetovat netřeba, nepostará se ani o vlastní mámu. Komediantka boto­xová!­Rozhoď­nožka Dásenka! Vidim ji stále priblblou v Holce na zabiti. Jestli tohle je pro satorwjku vzor dámy....

smazan_20150109
08. 10. 2013 06:51

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

prroud
07. 10. 2013 09:36

Dokud si nepovladneme sami primo! pomoci referend na jedny strane.Volbou profesionalniho managementu jako poradniho a volbou opravdovejch vlastencu kterejm zalezi na lidech svyho naroda jako vykonnyho organu s tim,ze kazdej z nich bude vami primo kontro­lova­nej,o­kamzi­te odvolatelnej a neponese bez imunity primo zodpovednost za svy ciny a rozhodnuti na strane druhy s tim,ze soudit,nebo odmenovat ho budeme vsichni pomoci prave onech referend,stejne jako s jejich pomoci budeme vsichni resit dulezity rozhodnuti statu a "vlada" jen ono rozhodnuti zpracuje a da mu spravnej vzhled na zaklade doporuceni odbornyho managementu,do ty doby se nic nezmeni.Dokud nezalozime domobranu kde obcani budou chranit obcany,nezavedeme jasny,jednoduchy a srozumitelny zakony a pravidla,kde bude platit nekompromisne jeden stejnej metr na vsechny!,znovu neosobestacnime stat jak az to bude mozny a nenajdeme zpatky svou suve­reni­tu,ne­vezme­me si zpatky co nam bylo ukradeno a zasme­leno,­nedo­kaze­me se o sebe navzajem postarat misto skodolibyho poskozovani se,do ty doby budeme resit ruzny Havli­ky,Klau­siky,­Neca­siky,­Vondri­ky,Ka­lousi­ky a ostatni loutky a poskoky atd.,ODSacky,nebo Komunistiky a jim podobny! Zrikat se vlastni zodpovednosti ukazovanim na ne a pritom otrocit onem "vyssim" zajmum,ktery nezajimame my,ale ktery se zajimaj jen sami o sebe na ukor celyho sveta a nas vsech kdo v nem prezivame.Pak zacneme konecne zit.

prroud
07. 10. 2013 09:43

Misto toho zatim,abysme nemeli roupy a nezacli se zajimat o ty opravdu dulezity veci,resime poskoky,jejich heee­recky,­cele­brity,­"vyvo­leny" a jejich afery.Jeste jste to neprokoukli?! ,jeste jste neprokoukli oficialni media a bulvar? Ti tomu vsemu verne slouzej,jeste si je i sami platimeSami sebe platime abysme zustali pekne v klidu ovladany dluhama a potrebou vejplaty k preziti!Orwel jak vysitej!Zajimejte se

mnpv
07. 10. 2013 11:28

Zajímej se, když tě to baví. Já se mám fajn a život je krátký. Havel ani Veškrnová mně vrásky nedělají. O politiku se nezajímám, pouze o to aby naše rodina prosperovala. A to se daří.

prroud
07. 10. 2013 12:20

Kratkozraky a nerozumny,nicmene tvoje svobodny rozhodnuti,tvoje pravo,v poradku.Zijes ted a na co myslet na potomky,a kdyz,tak maximalne mozna na vnuky,natoz na "cizi" lidi,­ze?.­....­..bu­diz.­...

mnpv
07. 10. 2013 21:07

Svoje potomky jsem zabezpečil vzděláním, obě mají britské občanství a solidní hmotné zabezpečení. Dál už je to na nich. Jednání cizích lidí neovlivním, tak mě to netrápí.

prroud
08. 10. 2013 12:41

Tak neni co resit,rozhodl ses vzdat se svy zeme,tvoje vec a ostuda.paklize jsi doma nebyl pronasledovanej a nemusel odejit.........nic pro ni nedelas,nic od ni nech­tej.­....­....tah­le diskuse se te vlastne ani vubec netejka.......

vungtao
07. 10. 2013 15:01

Mnvp- vzdy diskusní blb! Asi daně neplatíš, mě docela zajímá komu a to prosperujeme stejně jako ty!nejvetší blbec muže říci " se o politiku nezajímám" asi máš penize v Needreland Antily, vole! Pardon!

mnpv
07. 10. 2013 21:03

A jak si ty vole-pardon pomůžeš, když tady budeš vypisovat svoje plky? Komu tím pomůžeš, co změníš? Není účinnější využít energii jiným způsobem?

Inka
07. 10. 2013 09:11

Václav Havel měl zůstat dramatikem a ne řídit stát. Vše dělal tak " americky ", že celý národ je v pr...on nikdy neměl nouzi a obzvlášť po volbě prezidentem. Naopak ! Veškrnka je pro smích, místo investic do luxus oblečení a vytahování ksichtu po klinikách by měla sama od sebe , už jenom z ryzé lásky jak tvrdí, odkoupit od p. Rouna doménu a nedělat si ještě větší ostudu kolem sebe, než má !!! ( kniha viz nebohý p. Ostrý )

fortin
07. 10. 2013 09:14

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

smazan_20150109
07. 10. 2013 10:59

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

vungtao
07. 10. 2013 15:03

Safinko, on žadný dramatik nebyl, to bylo jen jeho konspiracní povolani.

prroud
07. 10. 2013 09:02

Veci nejsou,jakymi se zdaji byt! Zajimejte se o to proc jsme kde jsme,hledejte pravou historii a dozvite se veci ktery vam hkava nebude chtit brat.Nadavate na cloveka kterej byl poskokem necemu mnohem vyssimu,tak jako nase vsechny vlady,slouzily a slouzej zlu ktery je nad nima,kdyz ne oni,tak jiny.Dokud sami primo nezacnete prosazovat svoji vuli a nechate se "zastupovat",tezko se coolic zmeni.Brblanim u piva a v diskuzich,bez konkretnich cinu nic nedokazeme.Az pochopite vladu cukru a bice,penez a strachu,strategii vaseho ovladani,pak se teprve dostanete z otroctvi.Je to tak prosty,staci se zajimat a stat se aktivnima.Jinak skoncime tak jak bylo kdysi naplanovano a jak se na tom skryte a neunavne pracuje.Hledejte jenom pravdy o udalostech tak jak se doopravdy prihodily a proc,kdo je reziroval,kdo z nich mel a ma uzitek a o co mu jde,pak budete mnohem dal a pochopite i co mate delat.Revoluce a defenestrace,stvani a poska­kova­ni,po­kriko­vani ,jsou k nicemu,slouzej jen jako ventil,aby plan mohl jit jinak nerusene dal.Zajimejte se a dozvite se.Tim se dozvite i jak se osvobodit a konecne zit jako lidi.Zajimejte se proc bylo zradou zniceny slovanstvo a proc ho nicej a kontrolujou dal,cim jsme vladcum sveta nebezpecny.Davejte otazky a chtejte odpo­vedi­.Nenec­havej­te se nachytat na pokrikovani po par obetovanejch poskocich.Hledejte ty,kterejm ty poskoky delali a hledejte komu delaji poskoky oni,tak se dostanete az k tem kdo maji na svedomi valky,krize,nemoci a veskerou bidu a zlo.Premejslejte a hledejte,kazdej sam,pracujte na sobe a sjednocujte se,z toho maji mocipani ten nejvetsi strach!!!Nenechte se navzajem rozes­tvavat­,poma­hejte si a prijdou vysledky!Vec je mnohem slozitejsi nez muzu napsat,ale kdo se zacne zajimat,dostane se casem ke vsemu co potrebuje a pochopi,probudi se.

pelagie
07. 10. 2013 09:14

Prroude ty si chytrrrrrej ........

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.