Stalo se to, čeho se každý, kdo měl obavy o zdravotní stav Ivety Bartošové (47), obával. Po pouhých pár dnech zpěvačka přerušila léčbu v Bohnicích a zmizela domů. Přijel si pro ni její partner Josef Rychtář (55), který ji posadil do oprýskaného nissanu a odvezl do Uhříněvsi, kde se o ni nejspíš opět bude "starat" sám…Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
"Když jsem se před léty seznámil s manželkou, tak pracovala tady v Bohnicích. A já jako zamilovaný junák jsem za ní jezdíval skoro každý den do práce," svěřil se Rychtář, který se také přiznal k tomu, že v bohnické léčebně strávil nejednu noc. "Vždycky jsem za Darinou jezdil, když měla noční, a přespával jsem u ní. Bylo to krásné období," zavzpomínal před pavilonem č. 27, kde nyní leží jeho současná partnerka Iveta Bartošová, za kterou ale nejezdí ze stejných důvodů jako tenkrát za Darinou.
A zase budou informace o pády a rozbitou sklenici,lampičku, z kola . pod.nesmysly a jak jí debil zachraňaval s ušákem.
Možná taky už chystá "koncert" spolu se zvukařem Standou za manažerských schopností násilníka Rychtáře.
Chudák Iveta, zase pod kontrolou trotla Rychtáře . Zaslouží si léčení a ne zakopat. To co s ní dělá ten debil je neskutečné, usadil se jí v baráku a už ho z něho nedostane. Možná ji nakonec o dům ještě připrav í. Je jí škoda, byla to dříve moc pěkná žena, Artur potřebuje mámu zdravou a ne zmoženou alkoholem, jak jí to zase ten dement Rychtář nachystá. Asi má obavy, aby se lidé nedozvěděli, co je zač .
Ten primitív s ňou má veru plány.....všetko robí účelovo. A súhlasím s tým, že keby Iveta bola čistá, tak by sme sa čudovali, čo by sme sa dozvedeli. Iveta už nevie, čo sa s ňou deje a čo robí, ale horšie je to, že Rychtář je psychicky chorý človek, ktorý zasa vie veľmi dobre, čo robí. Zbaví ju svojprávnosti, zoberie všetko, čo sa dá.....a nech sa deje, čo sa deje................
Jak vysvobodil to je nesmysl proste jí potrebuje mít pod kontrolou kdyby jí miloval jak tvrdí tak by jí tam nechal ab se porádne uzdravila.Co to je za divadlo uz se zase Bulváry tresou jak jí zase natocí opilou a sfetovanou a Rychtár si naplní kapsy.Iveta se zase opije zavolá Macurovi a on jí nato zase nalítne a pak budou prohlasovat jak jí unesl fuj uz toho je dost!!! At se oba zavrou do sklepa a uz nevylejzaj
Tak a je to, ted si bude Ivetu lécit Rychtár sám .... no on si jí musel vyzvednout jinak by nic nevydelala ted jí múze zase zverejnovat v bulvárech opilou,a kecat nesmysly,uz se na to nemúzu dívat co je to za pitomce At se jdou oba zahrabat,Iveta pomoc neprijímá tak at si pomúzou sami.Doufám ze Macura uz jí na nic nenalítne kdyz ho zase bude ozralá volat opravdu celé to divadlo uz by mohlo skoncit
Rychtář je h.ajzl . Už by měli však o nich přestat psát,protože od žádného není snaha, aby se léčila.At´ ted´ třeba už zhebne.
Mám strach, že ona vydrží bez chlastu, on ji hlídat stále nebude.
Macura s tím Martuccim at´ se radši na ni vykašlou, není toho hodna aby ji litovali.
Taky nechápu jak je možné, že jsou na něj podána různá oznámení, přitom má podmínku-bývalý kriminálník-vnikání do objektů-zřejmé šikanování Ivety a nikdo ho nezavře. Přestávám věřit v jakoukoli spravedlnost. Ona je úplně mimo, to snad vidí i policie... I když její matka a bratr s ní nejsou v kontaktu, měli by něco dělat a zbavit ji svéprávnosti. Jako matka bych si nikdy neodpustila, když jí vidím v jakém je stavu, že jsem ji nechala tím hajz..m zabíjet. Já bych jako její matka Rychtářovi tak zatopila, že by se nestačil ani pos..t. A navíc není pravda, že nikomu neubližuje, má neplnoletého syna a ať mi někdo tvrdí, že mu neubližuje, ta hrůza až pro něj skončí prázdniny... a ještě ho obere ta kriminální dvojka.