Soužití s Ivetou Bartošovou (47) je pro Josefa Rychtáře (55) nejen možnosti jak se proslavit, ale svým způsobem také utrpením. Zpěvaččin milenec se totiž v její domácnosti nadřel více než kdysi chůva Golda.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Macura mu skazil plany, za 5 min. 12 ji odtud odvez. Nebyt Macuru, Ivet uz mozna neni tady. Diki nemu vsechni vedi jak ale na tom skutecne je.troska. to z ni udelala rychtova pece. Odkdy je s nim jenom hnije za ziva.
Dva roky s ní je, to je Ivetu až až! Ta už potřebuje jiného nabíječe, ale mám obavy, že ten, kdo ji zachrání, bude už jen patolog. Rychtáři, to je tvoje dílo, máš ji na svědomí.
Jsem přesvědčená, že za stav, v jakém Iveta je, je zodpovědný právě Rychtář. Žije s ní 2 roky a za celou tu dobu akorát dokázal, jak tvrdí, odnaučit Ivetu pít tvrdý alkohol a víno a převést ji na pivo. Že by nová metoda jak léčit alkoholiky? Měl by z jejího života urychleně zmizet. Najde se ale někdo, kdo Ivetě OPRAVDU pomůže?
Ale jen si to dědku p.itomá vyžer, věděl jsi moc dobře,do čeho lezeš a čím platíš. Každá sranda něco stojí, chtěl jsi celebritu, tak ji máš, já ti ji ze srdce přeju, protože ty si jí zasloužíš. Vypadáš už teď o 20 let starší. Dělej dál poskoka, kdyby se z toho Iveta dostala, tak někomu zavolá SOS, aby ji vzal z blázince domů a podepíše reverz. Můžeš ji pak znovu hledat v tramtárii.
Vidíš to Rychtáři, se svou exDarinkou jsi měl aspoň jisté zázemí a neměl jsi tolik starostí jak máš ted´ s touhle expěnicí. Neměl jsi ji tahat domů a ještě se s ní pelešit. Jo hochu, zestárl jsi za tu dobu o hodně let a dobře ti tak !!!!
Věřím, že ho to nebaví. I když je to zřejmě jediná činnost, která jej živí. Nebude Iveta, nebudou many. Bez Ivety je to jenom starý vůl, který má do důchodu ještě daleko. Tak má aspoň možnost každý den prodat cokoliv o Ivetě a nějaký příjem z těchto kšeftů je.