Do povědomí celého národa vtrhli jako velká voda. A teď velká voda dělá neplechu jim! Řeč je o českých celebritách, sportovcích, politicích i podnikatelích, kteří si vybrali luxusní sídla u nezvladatelných vodních toků v Praze i jejím okolí. Kdo musel opustit dům a koho voda odřízla od světa zjistilo Aha!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Kumštýřiá jsou tzuzv lehká krev, lehce nabyl, lehce pozbyl. Není zajímavé číst o jejich ohrožení. kutečné trgedie jsou, když někdo šetří korunu po koruně a pak mu to někdo chytrý sebere. Způsoby jsou různé ale vyrovná se to často velké vodě.....
Záplavy jsou neštěstí.Ale ti,co mají majetky za miliony mi nějak líto není .Nejvíce je mi líto lidí,kteří poctivě pracovali a teď by měli přijít o všechno.Nevím,proč se píše o Bartošové,která má vodu jen na zahradě a využívá s tím svým blbem nějakou rodinu(možná,že rozvrátí další manželství)v Jevanech. Zpěvačky si brzy zase nahraboukdyž jsou lidí ochotní platit vysoké vstupné.
Alespoň, že ta povodeň je spravedlivá. Je mi jich, chudáků, líto. Ono jim to sebere tři auta a dva domy? Rolincová měla být uvězněna už dávno, ale ne v domě, nýbrž na Pankráci. Rottrová na nás kdysi řvala "řeky lásky proud, kolem nás jde dál .." - tak alespoň ví, jaký to je.