František Ringo Čech (69) se vrací na televizní obrazovku a prudce mu stouplo sebevědomí. Prohlašuje o sobě dokonce, že v leckterém ohledu zastíní dokonce i Mistra Karla Gotta (73).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
A na to přišel jak? Od té doby, kdy prosáklo, jakým způsobem přijímal holky do ansáblu, je mi z něho na blití! Rozteklá hrouda, na kterou se nedá ani kouknout, natož ji poslouchat. Naivní obrazy, na nichž má hlavní slovo ču... nebo pí.., on totiž myslí pouze dolní částí těla, trapný v politice! Kde bere tu drzost tohle veřejně prohlašovat?
Paninko, vy musíte být na paralenech od rána do večera. Nechcete specifikovat, jakým způsobem to prosáklo? Pokud vám mohu napovědět, tak to uvedl Ringo sám v jedné show. Jenže vaše mozkovna tohle asi nepobere.
A proč se na něj koukáte, máte ho docela dobře nastudovanýho.
Tak pokud to řekl sám v jedné"show", jak uvádíš,tak tím hůř pro něj! Protože pokud si myslí, že tím někoho ohromí nebo nedej bože pobaví, pak je to fakt m.a.g.o.r. a měli by mu zakázat se vyjadřovat na veřejnosti.
Mistře, díky za péči o moji mozkovnu, prosáklo znamená mimo jiné, že některé dívčiny, které od "přijímacího řízení " utekly, pustily informace ještě dříve, než se tím sádlík pochlubil. A jinak jaksi patří k všeobecnému rozhledu znát i hnůj, aby si jeden uměl vyhodnotit, kdo je kdo. Těm jeho uměleckým výtvorům se nedá vyhnout, sorry. Vám ovšem doporučuji nějaké psychofarmakum, abyste se dovedl kouknout na svět bez urážení jiných. Já rozhodně nejsem na prášky, jen nesnáším tlusté a oplzlé chlapy. Hezký den, zamindrákovaný tlouštíku
Narcistický, uprskaný, ušišlaný, tlustý jako prase! Nepamatuji se, kdy jsem jej naposledy v nekterém pořadu viděl. To přeci nemůže myslet vážně! A pokud ano, pak je k tomu všemu i dementní......Je to chudák!