Oscarový režisér Jiří Menzel (75) se pustil do psaní pamětí a zpětně hodnotí svoje prožité roky i události, které provází jeho život. Se svým životem je maximálně spokojený, poněkud rozpačitý je jedině z nového prezidenta Miloše Zemana (68).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
8bc5 Nemyslím si, že jsem dokonalá, určitě mám mezery, ale chovám se vždy tak, abych se na rozdíl od jiných nemusela za své chování stydět. A o tom to je. Prezident rád každého poučuje a rád kritizuje, už proto by se měl více kontrolovat .
Já se směji, když vidím Menzela, blb co živí cizí děcko a žije s tou škaredou ženskou. Nemá to zapotřebí. Potřebuje aby se o něm psalo, tak se trefuje do hlavy státu.
Já se za našeho prezidenta stydím. Jenže napíšete paměti,ale kde je skutečná pravda,když si každá doba historii mění,jak se jim to hodí.Jednou IN červení,nyní MODŘÍ,dnes na mne zvoní a chtějí dikutovat o Bibli.Politika je špinavá věc a slušný člověk do ní nevstoupí.Zničili by ho. Chrání Romy a pracující lidé nicí,je to moderní otrokářská společnost.