Oscarový režisér Jiří Menzel (75) se pustil do psaní pamětí a zpětně hodnotí svoje prožité roky i události, které provází jeho život. Se svým životem je maximálně spokojený, poněkud rozpačitý je jedině z nového prezidenta Miloše Zemana (68).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Já se panu Menzelovi nesměji, naopak ho obdivuji, že žije s manželkou a dcerkou tak jak žije. Pochopil jako jeden z mála, že otcem je nejen ten, kdo je nositelem biologického materiálu, ale hlavně ten, kdo dítě vychovává s láskou, v klidu a pohodě. Pro dítě
ilis: souhlasím jen v tom,že otcem je ten, kdo vychovává.Jenže holku vychovávávají oba dědci,jak Menzel,tak Brabec a ta šlapka Olga chce další dítě.Komu udělá roznožku ev.rozbije manželství.Pan Menzel je k smíchu .
Menzel by měl někam zalézt. Zeman je mu k smíchu a Menzel je k smíchu celému národu. Živí Brabcovo dítě má doma hnusnou ženskou a ta chce opět další dítě. Zase Brabec? Menzle jsi ubožák.
verono, pokud vidítě Olgu Menzelovou jako hnusnou, tak si prosím prohlédněte pořádně její fotografie. Paní Olga je půvabná a vzdělaná žena, která nespoléhá na náhodu. Uživit sebe i dítě dokáže bez problémů . Nevím, proč by měl být pan Menzel ubožák, já mu fandím, má moji přízeň.
Hezká je, ale vzdělaná ne. Chytrá a vzdělaná ženská nepotřebuje šplhat po zádech starců. Vždyť na VŠ se dostala jen díky Menzelovi a práci dostává také jen díky němu. Sama o sobě je nezajímavá, hloupá nula. Kdyby nebyla, prosadila by se sama za sebe a nepotřebovala by k tomu ani slavného starého režiséra ani bulvár.
Vzdělání pani Menzelové je jiná záležitost co nemá nic společného z morálkou.Rozvést fungující manželství a porodit dítě u kterého madam moc dobře věděla,že poskytovatel(těhotenství)nikdy nebude partner co bude stát po jejim boku )manželem).Sorry,to je dobrodružství ,kterých se dopouštějí pouze morálně nevyzrále osoby.
zatimco predtim tady byla komunisticka totalita, tak ted tady je kapitalisticka totalita. A Menzel, at se radsi stara o manzelku, at mu nepicha s jinym chlapem...
Já souhlasím s panem Menzelem , stačilo mi sledovat v TV chování prezidenta Zemana a musím říct, že je to někdy k neudržení, nejen jeho "viróza". Svými řečmi mne neohromil, spíše naopak. Chybí mu kultivovanost, vše se snaží přebít řečmi a to je na prezidenta málo .
Jasné illis,Zeman nemá "noblesu" Schwarzenberga ale Schwarzenberg nemá vědomosti,politický ani ekonomický přehled jako má Zeman.Osobně si myslím,že momentálně je Zeman ta nejlepší volba presidenta.Illis,Vy jste dokonalá ??? Dokonalý člověk existuje pouze v pohádkách a ve fantazií lidi co budou vždy mít výhrady k lidem co nejsou podle jejich gusta.