Ornella Štiková (20) svého Quentina od prvních dnů připravuje na přežití v nepřejícím světě. Se zdviženým prostředníčkem dá všem najevo, co si o nich myslí, ještě dříve, než se naučí první slova.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
To by te zajimalo vid jak vypadam. Rouhodne lip jak ty - ***-debilni, a k tomu osklivej a afektovanej!! Muzes si blejt co chces! Mne. *** -nerozplaces! Jsem totiz-splachovaci. Caaaaaau !
ale Moniko my to vime,vždyť jsi nás už dřív nazvala sockama.nepřehaněj zase se pak budeš omlouvat.Stejně je to smutny kdyz si musíš hrát na svého jediného fanouška
To budem muset fakt skoro každý den číst o tý rodině-běžte už s nima někam,to co tu ukazujete,dělá každé mimčo a Vy z ty familie děláte nevím co,no prostě spratek Novotný zapracoval-co asi dostal...
ale podle mne je to stara Štikovka.Musí národu ukázat ze je nekdo kdo se jim obdivuje.Na facebooku jsem se koukala.ze aj bandu vlezdo***ic,ale tady se jich zadna nezastane tak musi Monca sama
klidně si nas dohledej nikdo tu nepíše nic co bychom ti neřekli do tvého prasečího ksichtu.Ale ze budeš mít do penze co dělat při tom jak s tebou Češi pohrdaj
Stiky ja se vam divim, ze se od takovych nicek ,nechate takhle zrazet! Podejte na ne trestni oznameni, za urazku na cti! Ty prezdivky za kterymi se skryvaji pisatele, jsou v redakci D o h l e d a t e l n e .!! Ono jim pak. sklapne!!