Zranění, které Iveta Bartošová (46) utrpěla při autonehodě cestou z koncertu ve Frenštátu, se stále nelepší. Jak přiznal její partner a manažer Josef Rychtář (54), Iveta má problém s dýcháním i mluvením.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Po naražených žebrech přetrvávájí potíže s dýcháním 3 - 4 týdny,ale po 14 se pomalu zlepšují.To bývá u normálních smrtelníků,ne u Bartošové,ta bude mít potíže ještě rok,aby nemusela nic dělat .Ale,že ten primitiv Rychtář vůbec nemíní komunikovat s bulvárem
no to jsem se zas pobavila!!! Ona má problémy s dýchání(,po takové době??(...neví se kdy se vrátí na podia ,a na jaká podia???Vždyť na žádném už nebyla hafo let,to co kde předvedla to bylo jen otvírání tý její ochlastaný huby naprázdno,ani se nechytala textu ,Dyť ten trotl Rychty vykřikoval tuhle ve zprávách jak se má Bliveta skvěle....já se snad dám na modlení a budu se modlit k samýmu papeži,aby už je konečně někam oba zavřeli a byl od nich svatej pokoj!!!!!!
Přesně, vždyť to samé dělá neustále už opravdu víc než deset let, celou dobu žije jen těmito skandály a ostudou a válí se jak to prase, nechává se živit od nabíječů - pravá curva, shnilotina.
Jistě, ona i v osmičce zubu měla patnáct nervů, které jí bolestivě prorůstaly do mozku, uší, nosu, pravého plicního laloku, dělohy, jater, slinivky... drát jí lezl z ramene rok do oka a čela a pravé nosní dírky a patra.... měla otravu celého těla... dělohu na srdci.. ona má všecko JINAK, je to PŘÍPAD. Je to lhářka a příživnická shnilá tlustá zpuchlá lenivá dorota, šlapka a curva, nic víc.
Naštěstí neznám (to bych ji musel namlátit po čuni, ačkoli ženské nebiju), ale tyhle všecky diagnózy Bliveta přece vyzvracela bulvárů, včetně velikosti dělohy a vagíny.. takže si to člověk i pamatuje.
Nic jí není, ale zas bude simulovat, jako vždy se vším. (což dělá už cca 15 let) a aby ji všichni litovali. Lže! Nic jí není! Já měl žebra zlomená, bolelo to jako čert, jasné, ale to bylo po pádu ze skály, jí se nic nestalo - u ní tomu nevěří nikdo. Možná trochu to cítí, ale prostě LŽE, LŽE A LŽE. Apropos - mluvit nemohla dáááávno, její blábolení holých vět ... prsotě alkoholička. Zdar, Blivetě ZMAR.
Nu v tomto případě bych jí nepodezřívala ze lhaní-ona někdy naraženina bolí víc jak zlomenina. A žebra jsem naražená měla 2x-au au! Jenže tím jde proti svému manažérovi-kterého mohou obvinit z dalšího ohrožení na zdraví!
Jasně že to bolí (naražená jsem měl žebra mockrát, jak se říká - Sportem ke zdraví...), ale JÍ to prostě nevěřím, a nejen já! Ona ze všeho dělá tragédii, vymýšlí si a lže, a že jí to AŽ TEĎ bolí bla bla, rychty ve zprávách povídal, jak se jí daří skvěle... prostě zas jen kecy, aby nemusela nic dělat, ta už nikoho nedojme, lhářka příživnická! A pepek potáhne stejně do basy, tak je to už fuk.