Herečka Jiřina Bohdalové se ani v 81 letech nebojí zasednout za volant. Kdo by čekal zkušenou a opatrnou řidičku, je ovšem na omylu. Jiřina na silnicích řádí tak, že už by dávno měla přijít o řidičák. Policie ale její přestupky neřeší.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jak je vidět na postizích" paní Bohdalové ,tak vůbec nic.Bohdalová je výborná herečka ,ale taky naprosto bezohledná,drzá a nezodpovědná ženská.Měla by si uvědomit ,že nejde jen o ni ,ale o ostatní lidi kolem ní.Na to má už asi starý mozek!
má dodržovat pravidla, tak jak by měl každý. Ale docela by mě zajímalo, jestli Aha teď bude zasílat na policii fotografie a udání na každého, kdo nedává blinkr, parkuje na zákazu, projede jednosměrkou, vybržďuje atd. atd. nebo jestli jeho morální rozhořčenost se týká jen některých.
jeste Vam k tomu pridam-budete narcen, ze jste stale ten isty s viacerymi, muzskymi aj zenskymi nickmi-inzinier z Bratislavy, mozno aj z Kosic-LunikaIX-odkial evinka1111 je-no ale Vy u nej NEMATE ZIADNU SANCU, bo ste-krom ineho-RED EAGLE
Inaugurace nového prezidenta se blíží, a tak Schwarzenbergův mediální póvl pracuje na plné obrátky, aby ještě něco vyhrabal, co by mohlo Zemanův obraz očernit. To je opravdu NOVINÁŘSKÁ ŽUMPA. Fotka Bohdalové je podle oblečení někdy z léta, ale článeček o Zemanově podporovatelce se jistě hodí. AHA je MEDIÁLNÍ SUTERÉN, SKUTEČNÝ HNŮJ.
Je vidět, že Aha a podobné plátky patří také k ,,čírovkářům". Do volby prezidenta byla Bohdalka nejlepší komička v česku. Hned, jak si dovolila podporovat Zemana, lijí se na ni kyble špíny, jako na Hůlku a Dejdara. Novináři i ta banda co umí jen drby opravdu jsou hanba žurnalistiky.Dostal se mi do ruky plátek SPY a přesto, že to nekupuju,ale u kadeřníka jsem využila čekání a podívala jsem se do toho, bylo mi zle. Ten šefredaktor je mladý Novotný. Tak ten člověk je žumpa a lidi to kupují. Opravdu kde se ztratila morálka, jak politická tak lidská.
V podstatě veškerá média v ČR jsou bulvární žumpa, bohužel i ta média, která se tváří jako "seriózní" nebo dokonce "nezávislá". Nelze se divit, když většinu osazenstva redakcí tvoří nevzdělaní bl*bečkové, kteří sotva ovládají pravopis, a tak jsou vděční, když je někde zaměstnají, a píší to, co si zaměstnavatel přeje. Většinu deníků v ČR vlastní buď švýcarsko-německý koncern Ringier Axel Springer nebo německé mediální společnosti.
předpisy a zákony by měly platit pro každého. Vlastně může být ráda, že ji takto načapali a tak vlastně varovali. Mohlo by to skončit hůř...třeba zabitím nějakého chodce nebo dokonce malého dítěte. A tato vynikající herečka by dožila na soudech, v horším případě v kriminálu.