Vítězství Miloše Zemana v prezidentských volbách nemůže dosud rozdýchat herec Alois Švehlík. Nejvíce jej mrzí, že se do kampaně zapojila jeho kolegyně Jiřina Bohdalová.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Bohdalová nebyla pravá příčina vítězství Zemana. Zemanovi hodně pomohla Věra Čáslavská s Čvančarovou,těm nenávist,zloba a vražednost vůči Zemanovi koukala z očí i z huby.Satorie hadr.Hnus.
To, že je dobrým hercem, neznamená, že má patent na rozum. Bohužel spousta hereckých primadon se chová jakože oni jsou ti jediní chytří. Pak dochází k nedůstojným trapasům viz předvolební besedy: zde se totálně znemožnila Věra Čáslavská nebo Jitka Čvančarová, jsou k politování, teď je mě líto i pana Švehlíka, to pan Svěrák si zachoval noblesu , to, že prohrál jeho kandidát přijal způsobem, kterým by mohl dát lekci takovým Švehlíkům - třeba.
Má pravdu ,i když asi podpora bohdalky tuhle fatální výhru zcela neovlivnila.Já byla spíše zděšena,když bylo vyhlášení vítěze voleb a zeman ji táhl spolu s dcerkou a za ním se svíjel ožralý hůlka s kamošem,no nejsem nějak cimprlich,ale to bylo nedůstojné,to je lepší špatně artikulovat,ale být inteligentní a hlavně nezkorumpovatelný,což miloš není a nebude,ten ještě předvede,ale již jsem s tím smířená,proč se také nervovat kvůli blbosti spoluobčanů.B.byla výborná herečka,ale i když je vitální,jak píšete již delší dobu jen přehrává..
"Inteligentní a nezkorumpovatelný" má být snad ten váš Schwarzenberg??? To je tedy fór dne! Kdyby Zeman chtěl, už mohl mít nahrabaný majetek za miliardy, ale on se drží svého normálního bytu na Vysočině a nic víc nechce, zatímco Schwarzenbergovi jde především o to, jak se domoci dalšího majetku, český stát je mu u zadele. Zeman má vysokoškolské vzdělání a mezi všemi prezidentskými kandidáty je bezesporu nejvzdělanější, nejsečtělejší a nejbystřejší, zatímco ten váš Schwarzenberg nemá ani maturitu a na jakoukoli otázku jen blekotá do ztracena. Opravdu jste tak hloupá/hloupý, že to nevíte?
Schwarzenberg si chudák už ani nepamatoval, že Mrázek byl jeho společník. Zemanovi pouštěli rozhovor Mrázka se Šloufem, ale rozhovor, kdy si Mrázek na Zemana stěžuje, že se nechce nechat podplatit nějak se nehodil.
Hůlka nebyl vůbec opilý.Zvítězil ve volbách Zeman,což z kandidátů bylo to nejlepší. Knížeti přicmrndovali taky herci,vč.hulváta Hřebejka.Odpůrci p.tzemena se musejí s tím smířit.A je to dobře,kníže je jen loutkou Kalouska, podílí se na ožebračování lidí.
pane Švehlíku, mně nepotřebuje radit nikdo koho mám volit. Tak blbí zase snad lidé nejsou. Nechte Bohdalku na pokoji, je to sice baba princmetálová, ale v životě něco dokázala. Je to vitální ženská a herečka, která už si může dovolit i někomu fandit, nebo nefandit. Pan Švehlík prodělal rakovinu a moc se nepoučil když v opilosti způsobil autonehodu.Měl by si raději vážit života a užívat si ho jako ta Bohdalka.