Snad každá matka si myslí, že pro své dítě dělá to nejlepší. O výchově malého Toníka (5,5) své dcery Terezy Kostkové (36) má ale Carmen Mayerová (68) pochybnosti. Údajně se jí nelíbí, že není přísnější a že s manželem Petrem Kracikem (54) praktikují americký styl výchovy.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nezdá se vám, že je PŘEKOSTKOVÁNO ????? Myslím, že by se paní Kostková měla trochu mírnit a měla by si uvědomit, že jsou i jiné herečky a možná lepší, než ona .... A navíc, asi málokoho zajímá, jakým způsobem vychovávají svého chlapečka Toníčka....
Tonda za nedlouho dirigovat . Na Netu jsem kdysi četla, že měla domluvenou schůzku s redaktorkou, ale protože Tonánek nechtěl, tak z rozhovoru nebylo nic. Ví se toho dost, kam až může vést americká výchova, nic proti této výchově, ale když se to potom zvrtne, tak Kostkové už nic nepomůže. Na své dcery
Mně se tento způsob výchovy docela zamlouvá. Kamarádka ji taky tak praktikuje, do sedmi let dítětě to bylo OK a pak toho klučina začal zneužívat a obrátilo se to proti nim, toho se trošku bojím....
Zamlouvá se ti to, i když vidíš z praxe, že se to otočilo proti rodičům ? Myslím, že staletími prověřená výchova má něco do sebe a do hokusů pokusů bych se nepouštěla.
souhlasím s p. Carmen americký vzor ať praktikují v americe , pokud jsem mohl sledovat, sice jen krátce protože to bylo na mne moc, když vařila a harant se jí tam do toho motal a její manžel ,nevím kam dala oči ,ho ani nenapomenul tak nemám slov,láska k dětem ano ale né aby děti diktovaly rodičům , pokud dítě je rozjívené tak škoda rány která padne vedle
jak říká paní Carmen praktikuje v dnešní době hodně mladých rodin,moji sousedé nejsou vyjímkou, děti jsou rozjívené, ničeho si neváží,s matkou diskutují, ta pak ztrácí nervy a ječí ovšem výchovný pohlavek neudělí,nevzpomínám si, že by se takhle moje dcera chovala a výchovu vnoučat tím pádem zvládla dobře.