Chcete ušetřit za energie? Dejte pozor na nátlakové akce! Martin Javůrek (46): Lhali a tlačili mě k podpisu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chcete ušetřit za energie? Dejte pozor na nátlakové akce! Martin Javůrek (46): Lhali a tlačili mě k podpisu!

Někteří distributoři energií využívají k získávání klientů i nekalé praktiky. Jejich zástupci navštěvují lidi doma, snaží se získat důvěru a v pravý čas přitlačí na pilu. Martin Javůrek (46) má štěstí, že se vyzná. Velice brzy poznal, že přístup jeho nezvaných hostů není právě fér. Díky tomu odolal. „Nedovedu si ale přestavit, jak se s tím tlakem vypořádávají především starší lidé,“ kroutí hlavou nad takovými »obchodníky«.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lukol
08. 11. 2012 06:31

Chápu, že je pro starší lidi složité pohybovat se na internetu, ale proč nevyužijí nějaké porovnání? služeb je tu snad dost, ne? http­://www­.sni­zuje­me.cz/ nebo http­://www­.u***n­o.cz svoji službu jistě splní. Jinak já jsem babičce všechny smlouvy z baráku odnesl a vždy když u ní někdo zazvoní, tak je odpálkuje stylem - domluvte se s vnukem, on má všechny smlouvy. Od té doby je klid. Už nevím kdo to byl jestli Bohemia nebo Centropol, ale vtíravý jak vši. Děs běs.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.