Kandidát na prezidenta Vladimír Dlouhý: Má domy za 27 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 16. července 2025

Svátek slaví Luboš, zítra Martina

Kandidát na prezidenta Vladimír Dlouhý: Má domy za 27 milionů!

Vladimír Dlouhý (58), exministr průmyslu ve vládě Václava Klause (71), se proslavil třeba tím, že byl celé tři roky nejoblíbenějším politikem. Nebo také tím, že ho před jedenácti lety na ulici zmlátili tři výtržníci a zlomili mu klíční kost. Teď ale úspěšný ekonom oznámil, že chce být novým českým prezidentem. A k takové vážné kandidatuře patří i pohled na to, co vlastní. Aha! se mu na »zoubek« podívalo, a našlo hned dvě vily na pražské Zbraslavi!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

denda04
04. 07. 2012 08:21

není co dodat SOUHLAS

lukreciaborgia
03. 07. 2012 21:38

Jak jsem psala,manželka Eliška je o 30 let mladší a mají syna.Až bude někde vystavovat svůj životopis,tam si to přečtěte.A že zlikvidoval doly na ostravsku,celý Ostravskokarvínský revír,to se přece psalo,jak to likvidoval.Ve staré polistopadové vládě to byl kudrnatý chlapec,co na něm zkoušeli účesy,aby mu ty kudrliny držely.Mám z té doby časopisy,ale neumím je dát tady na diskuzi.Jeho otec,tvrdý zastánce komunismu,byl ve vládě Husáka ministrem paliv a energetiky.Proto mohl vystudovat v Belgii.A vůbec,proč já to tady píšu,přečtěte si to sami.Vyhledejte to na google.Já to mám z novin.A samozřejmě,že se pak neživil politikou,Gross se taky už neživí politikou,ale Dlouhý má miliardový majetek a to se musel dělit se svoji ex,oční primářku Olgou Dlouhou.

vilka
04. 07. 2012 06:08

No,dle ARES je manželka Eliška narozena v roce 1958.

mnpv
06. 07. 2012 16:51

No a co? Mně je úplně jedno jak starou má manželku a jestli je první nebo desátá. Jemi fuk kolik má milionů, tak vám to může být taky jedno. Kdo umí umí, kdo neumí čumí.

jiriforman
06. 07. 2012 17:16

No, já tedy čumím. Nad tím tvým pravopisem.

janapi
06. 07. 2012 19:36

Nemusíte na Ostravsko-stačí se poptat na Kladensku. A jak k těm melounkům přišel-zcela jistě né mozoly a lopatou. V době svého ministrování přihrával kšeftíčky a jako dáreček chtěl zajistit nějakou tu vybranou nemovitost!

bobina
03. 07. 2012 15:22

Je to štramák,má školu Klause od samého začátku,umí skvěle privatizovat,na to lidé určitě nezapoměli a mozek mu pálí tím správným směrem podobně jako Klausovi,je to světový ekonom! A navíc je rodinně založen,podobně jako Klaus úspěšně vychoval synka,kterého nastrčil do rady a představenstva jako Klaus! No,jak říkám,prachy umí vydělat,nezná špinavé peníze,je uznávaný ekonom a bude nám skvěle vládnout podobně jako Klaus mnoho a mnoho let! Jen nevím,jestli mu paní Dlouhá bude umět podobně jako Lívie odpouštět ,v těch záletech to musí ještě dohnat!

lukreciaborgia
03. 07. 2012 15:49

pro bobina-Nemusí nic dohánět,z prvního manželství má syna Štěpána a dceru Markétu,to byl ještě ve vládě,pak se trhnul a ulovil Elišku ,o 30 let mladší divu,se kterou má malého synka,stejně jako Kočár­ník,Dy­ba,Pa­roubek­,Topo­lánek a celá tato "nej­popu­lárněj­ší"sqa­dra,co nám vládla.Jemu se bezvadně podařilo zlikvidovat OKR,OKD,no skoro celý kraj a jako bonus daroval Bakalovi 45 000 bytů.Ať jde do pekel.Čert aby ho vzal.

sid32
03. 07. 2012 16:59

Vy mě bavíte!! jste evidentně přesně typ člověka co uvěří prostě všemu Stačilo by si pořádně přečíst článek a zjistil byste že manželka eliška je mladší o 5 let a ne o třicet jak tady říkáte, o žádném synovi jsem taky nikde nenašel ani zmínku. Pokud jste schopen uvěřit a reprodukovat dál takovéto bláboly, radši přestaňte psát cokoliv o politických záležitostech, protože to jsou všechno taky jen výmysly které máte bůhví odkud. Takových lidí jako jste vy je mi upřímně líto... předpokládám že volíte Okamuru...

mnpv
03. 07. 2012 20:03

To máte těžké, obě dvě dámy nad vámi jsou velké zastánkyně pana MUDr. Rátha. To je jejich guru. Tak nemohou uznávat vzdělaného chlapa, kterému nikdy nikdo žádnou úplatkářskopu aférku nedokázal. A dokonce se uměl velmi dobře živit i mimo politiku, to se holt neodpouští.

bobina
04. 07. 2012 07:33

mnpv,těžké je to spíše s vámi, vy se tu pyšníte tím,jak vám vyhovuje tato vládnoucí mafie a že díky ní se vlastně máte dobře,takže nářky těch,kteří si toto seskupení zlodějů nepochvalují nejste nikdy schopná pochopit! Mimochodem,na světě jsem už tak dlouho a rozum mi zaplať pán bůh slouží velmi dobře na to,abych si pana Dlouhého pamatovala i s tou dobou Klausových pokusů,s Ježkem,Dybou a s jejich privatizací,že nemám potřebu aby jste mně poučovala. To vy uznáváte hajzly,které vám umožňují živit se na úkor jiných,já ne!Apropó,já uznávám jen slušné lidi a tím pan Dlouhý rozhodně není a vy také ne!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.