Zpěvačka Dáda Patrasová (55) si žije v přepychu. Ve vile na pražských Vinohradech se s manželem Felixem Slováčkem (68) obklopují jen tím nejdražším komfortem. Jejich posledním výstřelkem je nová kuchyň za více než milion korun!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Já to teda Dádě určitě přeju. Lhala bych, kdybych tvrdila, že by se mi taková kuchyně nelíbila. Ale taky si do tak drahé kuchyně nemůžu teď dovolit investovat. I tak bych s tou naší chtěla něco udělat. Hlavně novou linku by to chtělo. Dívala jsem se ale, že i ty levnější jsou dnes už docela pěkné, viz například ty, co mají na https://www.hmnabytek.cz/kuchyne/
Týýýjo! To se teda Dáda má. Taková kuchyň by se mi líbila také! Bohužel ale nemám milion na novou kuchyň. No snad někdy... Na druhou stranu, moje současná kuchyň také nevypadá vůbec špatně. Zvlášť poté, co se mi o její kompletní redesign postarali designéři z http://www.pwinterier.cz/
pro mne je to nesplněný sen. Bydlím v paneláku, takže by mne stála pár desítek tisíc, ale i tak teď před důchodem je to pro nás hodně peněz. Ať Dádě slouží ke spokojenosti .
líbí. Křupaňi se musí pochlubit kuchyní za mega. No to asi neviděli opravdu luxusní kuchyně. Ale to nejtrapnější je, že to ventilují do médií. A kdy budete renovovat VC ?? Tak se s námi taky podělte....
tak proč ne,mě se její kuchyň moc líbí,má skvělé spotřebiče. Každá máme ráda tu svojí kuchyň ve které jsme královnami my. Nemám potřebu kritizovat kuchyň jinou,protože to je o vkusu každého a to respektuji.
možno stojí melón, ale vyzerá úplne obyčajne...
Ja mám 30 ročnú kuchyňu z pravého dreva-dub- a s malou obmenou a modernými spotrebičmi je stále výstavná, účelná a veľmi pekná.
Bola na tú dobu trikrát drahšia ako bežné kuchyne, ale nadčasová a stále moderná.Nemenila by som s Patrasovej bielou
ale nad takovým žrádlem, těstoviny se špenátem, by mě manžel vyhodil oknem. Možná má tu kuchyň pěknou, ale ani se pořádně nenajedí, buřti jsou oba dva, leda, že drží dietu. Dáda už má oči jak Číňanka a Felix je jak vepřík před porážkou. To tedy Dádulka musí vařit mňamky.