Půl roku uběhlo od chvíle, kdy spisovatelka Irena Obermannová (49) vydala svou kontroverzní knihu, ve které barvitě popisuje svůj údajný intimní vztah s bývalým prezidentem Václavem Havlem (†75). Literární dílo s názvem Tajná kniha zvedlo vlnu obrovské nevole, a spisovatelka si tak proti sobě poštvala většinu národa!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
buban. dekuji,dekuji,tak i ja mam obhajce ex offo?
Trosku upresnim.Cela rodina nikoliv. Meli to podelene pul na pul. Viz rodina Schwarzenberg.Sichr je sichr.Ale rozumime si.
rudy mozek rozhodne nejsem, ale VH bych nechtela sahat vubec nikam-ani po ty podrazky bot. Prece jenom doufam, ze jsem trochu jiny clovek-i kdyz druh meho typu se v teto dobe nenosi.
hodně ubohý vytahovat na veřejnost takový věci asi se nutně potřebovala zviditelnit a jestli by si jinak nikdo její knížku nekoupil,tak to má hodně blbý.Je to trapná ženská a tuhle vizitku si neodpáře.
To víš,ty blb.ko spařená,drhnoucí-ona ji narozdíl od tebe vytáhnout může,okolo ní nebudou kroužit roje masařek jako okolo tebe u Hlaváku Tak už si to ty sporákové vemeno uvědom
msml20.
Musim nesouhlasit. Veskrnova zapocala souloz s prezidentem Havlem v dobe kdyz jeho chot umirala. Pani Obermannova nikoliv. Je mi blivno nad reakcemi pokrytcu a farizeju...... Havel to delat mohl,ale rikat o tom jiz ne?
Jdu blejt,velebnosti
lysiku, nejak ti asi dochazi sily, nebot se opakujes-tos napsal uz jinde, na jine diskusi. Ale jinak, nutno priznat, dnes jsi hodne akcni, i kdyz te mnozi uz odepsali v domneni, zes to byl ty, kdo skonal v te eroticke kabince. No nic, hochu, jen tak dal, vzmuz se a trapni tu dal-tech par grosu od bulvaru za to prece stoji, ne? Zvlast, kdyz nic jineho ti uz nestoji...
Takovej mladej fracek a už to chlastá, jo? Ale já myslela, že už jsi vyprázdněnej. Tolik blitek a ho.ven, co z tebe na diskuzích padá, to už máš vyprázníno, ne?