Půl roku uběhlo od chvíle, kdy spisovatelka Irena Obermannová (49) vydala svou kontroverzní knihu, ve které barvitě popisuje svůj údajný intimní vztah s bývalým prezidentem Václavem Havlem (†75). Literární dílo s názvem Tajná kniha zvedlo vlnu obrovské nevole, a spisovatelka si tak proti sobě poštvala většinu národa!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
jste trochu, ale opravdu jenom trochu, mimo misu. Nejen na teto diskusi jsem-pro zabednence, kteri prehledli, ze pisu v zenskem rode, vyslovne uvedla, ze jsem zena.
myslim, ze pro dnesek a tuto diskusi ma uz dost, takze prijdeme o dalsi skvostne vylevy tohoto soudruha. Nevim, odkud je, tak jsem pro jistotu moje slepice uz zavrela-skodna je skodna. Jinak vztah VH s DV za zivota jeho zeny priznaly obe strany, v pripade Obermannove se asi jednalo spis o fikci-vzhledem ke zdrav. stavu VH. Ovsem nevim, nesvitila jsem mu u toho ani v prvnim (Dagmar), ani v druhem (Irena)pripade. Kazdopadne je to soukroma vec zucastnenych (VH v dobe, zminovane Obermannovou)byl jiz soukroma osoba, tak do toho nikomu nic neni a "spisovatelka"mela drzet hubu a krok.