Dagmar Havlové (58), vdově po prezidentu Václavu Havlovi (†75), není dovoleno vymanit se ze spárů smutku a smrti. Teď po dlouhém, těžkém boji s rakovinou zemřela její fenka německého boxera, teprve dvouletá Alma.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Komu ta tady píšeš blbečku.Jak je vidět tak tě tady mají moc rádi.Už jsi se vyprskalk.Tak jdi se zase pěkně spláchnout do hajzlu.Já už myslel,že jsi to udělal a ty pořád né.Jsi vlezlý jak berní úřad ***e.
Ty se mě asi zdáš vole.Ty tady poučuješ o tom,že můj příspěvek nemá myšlenku.Zato ty tvoje mají:***,vymrdanéj,***,*** mám pokračovat.Dej si mokrý hadr na hlavu a běž dobrovolně navštívit Chocholouška.Dle mého jseš úchyl ,který se v tom přímo kochá.Rači budu psát hrubky než být dobytek jako ty.Tebe jsem nic nepsal a ani se tě na nic neptal.tak tady prduchu neječ.
Měla jsem už 2 psy, ale nikdy jsem je neupřednos´tovala před dětmi, lidmi.Když odešli do psího nebe nevyváděla jsem, pár slziček ukáplo, to jistě, ale dělat z toho tragediii....
i to se stává.Věřím,že jí čubinka pomohla,když jí bylo ouzko.Znám to z vlastní zkušenosti.Psi to totiž UMÍ !!!!!
narozdíl od lidí.
Chce to hned štěndo a bude to lepší.
tak si to nečtěte! A nebo si to prostě přečtěte a nemusíte
na to reagovat - ještě takhle jak někteří umí žeeee ????
Dyť je to normální ženská! Ona taky asi není nadšená když o ní pořád píšou!!!! Jenže bulvár je bulvár
Nic ve zlém,ale na to diskuse jsou.Mám pocit,že si to p.Dagmar udělala svým vystupováním jako první dáma.Tam tu svoji roli moc dobře nezahrála,ba byla až trapná.Proč do dneška lidi p.Olgu chválí a nemužou na ni zapomenout.Prostě to byla rozumná a chytrá žena,nehrála to a nebyla herečka/tím nemyslím profesní/
lidičky teda musím říct že jste faaaakt hnusní !!!!
To nemáte na práci nic jiného než pořád šťourat do
D.Havlové???? Není vám to už opravdu trapné? Nechte jí už
konečně bejt!