Páreček, klobáska, slaninka, buřtík – lákadla, kterým odolá jen málokterý z Čechů. Pokud i vy patříte k pravidelným pojídačům uzenin, ale i dalšího druhotně zpracovaného masa (např. paštik či hamburgerů), dejte si bacha. Jejich denní konzumace totiž podle švédských vědců zvyšuje až o 57 % riziko rakoviny slinivky, tedy druhu, jenž patří k těm nejnebezpečnějším!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Něco na tom asi bude, ale moje babička má 97 let a od mládí to byl obyčejný salám, buřty a podobné nezdravé věci na denním pořádku. Od 70-let jí jen zdravě a nemoci se jí vyhýbají,. Pravda, vidí-li pěkný špek, dá si 15 dkg s kremžskou bez chleba, zapije pivečkem 2 deci a jak jí šmakuje. Nemoci se jí vyhýbají.
Tak to ty, stará, vyskákaná lesbo, taky asi brzy zatřepeš kopytama. I když z těch uměláků asi AIDS nechytneš, ale když jsi ke všemu ještě socka, tak zdechneš z opravdových párků. Takové párky jako žereš ty, tak ty nežere ani moje kočka.
A já měla minulý týden 1 koblihu, to jako umřu ? A nepravila by to rychle 1 miska zeleninového salátu ?! Ráda bych to napravila, snad smrtka nepříjde po jedné koblize. Tak proč uzeninu a koblihy nezakážou jako smrtelně jedovaté jedy ?!