VIDEO Iveta Bartošová: To byla poprava! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

VIDEO Iveta Bartošová: To byla poprava!

Pět měsíců se připravovala na ten okamžik, kdy znova jako bohyně předstoupí před davy lidí a vyloudí ze svého hrdla tón. Zpěvačka Iveta Bartošová (45) ve čtvrtek večer sice stanula na pódiu, ale místo úspěchu přišla bohužel všemi očekávaná poprava.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

sport17
26. 11. 2011 18:11

Ona nemá soucit s nikým,jen sama se sebou.Klukovi zkazila dětství,rodinu odkopla,přátele pošpinila,proč by se k ní měl někdo chovat ohleduplně.Ona by chtěla všechno zadarmo a to nejde.

oko1
26. 11. 2011 19:34

Přesně ta její bezcitnost s kýmkoli - s Atrurem, rodiči, sourozenci, přáteli, spolupracovníky atd., absence elementární lidské slušnosti a naprostá sebestřednost se mi vybaví vždycky, když pocítím záblesk soucitu s touto bezcennou hloupou nemocnou trosku. Když si pomyslím, kolika lidem ublížila, kolika lidem zničila vztah, život, rychle mě vešekerý soucit přejde. Její máma jí bohužel pomoci nemůže. Člověku, který dobře míněné rady nepřijímá , dobré skutky odměňuje plivanci a skutečnou (!) pomoc vytrvale odmítá, lze pmoci opravdu pouze tím, že ho necháme konečně dopadnout tam, kam patří a pořádně si tu hubu namlátit!

3dots
28. 11. 2011 15:28

A proč se divíš??
Nemáš pocit, že taková 45letá dospělá hajtra jako IB by se spíš už měla starat - pomáhat - mámě, které je jistě přes 60? Nemělo by to být tak, že v tomhle věku už se má začít rodičům vracet a ne se nechat oprašovat, a pokud se tak neděje, tak matku hodí přes palubu??

sport17
26. 11. 2011 18:08

Ivet je už dávno odepsala,nebyli dost IN.A snad je to tak lepší,protože ona lidi kolem sebe cíleně ničí a bylo by škoda,aby zničila i je.Snahu měli mnohokrát a ona je přehlížela jako póvl.Možná jednou,až bude úplně hotová a NIKDE NEBUDE ŽÁDNÝ NEJLEPŠÍ PŘÍTEL NEBO AŽ JI KONEČNĚ ZBAVÍ SVÉPRÁVNOSTI,TAK MYSLÍM,ŽE SE O NI POSTARAJÍ.aLE DŘÍV BY TO BYLA SEBEVRAŽDA.

sibuna
26. 11. 2011 17:31

Myslím,že Pomeje nepřišel k vůli tomu,že nechtěl být svědkem až takové potupy své bývalé ženy! Páska určitě moc dobře zná a ví,co je to za hovado a dobytek,zvlášť,když si přihne.....

b.r.s.a
26. 11. 2011 18:39


Hlavně,že ho kde kdo pomluvil.Divím se tomu jejímu,že ji nevzal a neodešel i s ní.Ten Pásek je už od pohledu hov.ado a bylo vidět jak mu to dělá dobře.
Jak jsem psala poprvé mě jí bylo líto , je to lidská tragédie.

3dots
28. 11. 2011 15:33

Jó jó - Pásek je údajně od pohledu hovado - ale když se IB na jeho účet válela po rekreacích a zkrášlovacích klinikách, tak to peníze "od ***" nesmrděly, že?
A teď jí budeme litovat, že by měla chudinečka něco vracet?Tsche! Nothing´s free - to platí i pro Bartošku.

hejhej
26. 11. 2011 16:37

Věřím,že se Pásek bavil nad vystoupením Ivety.A nejen on.5 měsíců sděluje do bulváru,jak se chystá a těší na vystoupení a opět stejné fiasko.Je odulá,je vidět ,že opět nasává a svádí to na bolest(už několik let)a prášky.Kdyby splatila dluh,nemusela by se nechat ponížovat.A ten její milenec musí být taky pěkný vůl,asi má z jejího chování taky srandu a přitom se zviditelňuje.Pásek použil k vymáhání dluhu svou metodu,mohl taky použít nějaké ukrajinské mafiány.

sibuna
26. 11. 2011 17:19

Víš,ono zrovna tomu Páskovi na kvalitách moc nepřidává to,že tak sprostě zneužívá zjevně nemocného člověka! Duševně nemocného. A zrovna tak ti její bývalí kamarádi i ten současný "přítel".Přece aspoň on ,když je s ní pořád,musí vidět,že nemá na to,aby se účastnila takových akcí.Měl jí to rozmluvit,nebo ji i doma zavřít a kdyby řádila,tak zavolat sanitku! Prostě ji chránit před sebou samotnou. Ona si to neuvědomuje,že je nemocná. Nikdo z takto nemocných lidí si to nechce připustit a jak nakonec dopadají,to už víme (viz Svoboda,Muk).Jen ji sprostě využívají ke svému pobavení. A možná,kdyby Pásek použil ty ukrajinské mafiány (jak píšeš),možná by to bylo i lepší.Dostala by nakládačku a aspoň by nelezla nikam na veřejnost,kde je všem pro smích! Zkrátka,je mi jí líto,ne jako Ivety Bartošové,kdysi pěkně holky,ale jako člověka. A lituju všechny ty VIP,to jsou jen rozežraní a tupí zbohatlíci,kteří nemají za mák soucitu!O slušném chování ani nemluvě.

mnpv
26. 11. 2011 16:25

ale když vidím ty gaunery, kteří se na ni zviditelňují, a se kterými se leta zná, jak se na její úkor upřímně baví, tak je mi z nich špatně. Asi každému není dáno tyhle hnusárny vstřebat. No a Iveta na to jednoznačně nemá. A ten ožrala Pásek nebo jak se jmenuje, tomu se to jednou vrátí i s úrokama. Věřím tomu a pak už mu nepomůžou ani ty jeho vyhrany miliony. To není člověk, nevím co to je, ani vepři se k sobě tak nechovají.Asi přažský VIP -ubožák.

sibuna
26. 11. 2011 16:05

ale tohle bylo hrozné,sprosté a podlé! Od toho úchyla Páska,který se zjevně bavil.když se Iveta ztrapňovala skutečně neumětelským a falešným zpěvem. Myslím,že menší ostudu by měla,kdyby ten její nový ometák šel za ní na pódium,vzal jí mikro­fon,př­ihlí­žejí­cím řekl něco od plic a Ivetu odvedl.Všichni si z ní dělají legraci a nikdo nebere v potaz,že ona je fakt nemocná. Bohužel,nepřipouští si to ani ona sama, Kam tohle všechno asi povede?Je mi z toho na nic....

duncinela
26. 11. 2011 16:47

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

sibuna
26. 11. 2011 17:24

Čili to schvaluješ?Víš,do člověka,který leží na zemi (obrazně),se nekope. A ona je zjevně už na dně a asi není daleka doba,kdy bude muset být hospi­tali­zova­ná,atˇ­chce,n­ebo nechce.

duncinela
26. 11. 2011 17:31

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

sport17
26. 11. 2011 17:34

Nedá se říct,že bychom to schvalovali.Ale kdyby si nepůjčovala na hovadiny statisíce nebo je vracela,tak jí to nikdo neudělal.Znemožnila se sice děsně,ale o nic víc než jindy a smázli jí z dluhu 850 tisíc,takže si myslím,že může být sakra spokojená.Jak by se líbilo tobě,kdyby ti někdo dlužil takové peníze a vidina vrácení nikde???To bys sebou sakra cukal.Bylo to sprosté,ale divit se nesmí.A hlavně tam vůbec neměla vhodit zmaštěná a vymlouvat se na dávno zdravou ruku.A ten blb vedle ní ji mohl chytit a odvézt domů.Ale co by neudělal pro prachy.

sibuna
26. 11. 2011 18:01

Zjevně ty peníze Páskovi nechyběly,když se jich mohl vzdát za takové divadýlko,kdy poníží člověka! A dělal to rád a s chutí,to na něm bylo vidět! Víš,já se jí nezastávám,ale vadí mi,když ponižují jakéhokoliv člověka,jenže dnes je morálka nahrazena plnou kešení a nějaká úcta k lidské bytosti jde do kopru!

duncinela
26. 11. 2011 18:13

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

dochtorchocholousek
26. 11. 2011 15:42

Rameno až tak nebolelo, podle toho, jak mávala ploutvema nad ruletou, Pásek si za prachy, co by stejně v životě neuviděl užil aspoň srandu, Džejár ukázal, že přestože z dálky vypadá jak vemeno, zblízka je to pravda a Bliveta byla vožralá jak puk. Dobrej čoch.

genicon
26. 11. 2011 14:43

To, na jaké "úrovni" a s jakým "vkusem" se v této ubohé zemi odehrávají tzv. VIP večírky, svědčí o mnohém. Ubohost, ubohost, ubohost. Myslím, že z paní Bartošové pan Pásek "blbku" neudělal. Ona jako blbka totiž už přišla a tak i odešla. Totéž se týká ovšem i pana Páska a - obávám se - i mnohých dalších zúčastněných. Je zajímavé sledovat, jak spousta oněch bohatých patří i do skupiny těch velmi chudých. Tak třeba zrovna takový bohatý pan Pásek, který kolem sebe hází statisíci a možná i milióny, je zároveň velmi chudý. Duchem. Bohužel tam byli i ti opravdu chudí-chudí, jak na svých účtech, tak na duchu. Těžce nemocné paní Bartošové totiž asi nikdo - ani hrabě, ani instalatér - nevysvětlí, že by měla zůstávat radši jen doma, v klidu, a kdyby třeba opět pocítila nutkavou potřebu zajít si do lesa objímat stromy, měla by tak učinit bez asistence médií. Jenže ona je, chuděra, dozajista přesvědčená, že jí fotografové fotografují, jen proto, že je krásná a slavná. Nikdo, ani eventuální nový knížepán, ani arabský princ (natož instalatér) jí nevysvětlí, že se kolem ní všichni sbíhají jen a jen v naději, že: zakopne a upadne - pozvrací se - omdlí - dá někomu facku (dostane facku)- pokusí se opět zazpívat, anebo jinak zpestří další VIP večírek. Inu, počkejme si. Zábava je to opravdu kvalitní a na vysoké "úrovni".

mondego
26. 11. 2011 14:48

Přesně tak, takový blb sem na diskuzi chodí taky a říká si bohatý podnikatel. Ty jsou nejhorší a jak se říká ....chlouba na ulici *** ve truhlici....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.