Au, to bolí! Šafářová se pustila do Vondráčkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 26. července 2026

Svátek slaví Anna, zítra Věroslav

Au, to bolí! Šafářová se pustila do Vondráčkové

Bývalá tenisová hvězda Lucie Šafářová (39) otevřeně promluvila o synech Tomáše Plekance (43) a Lucie Vondráčkové (46) — a její slova zpěvačku rozhodně po duši nepohladila. V podcastu Mámy sobě naznačila, že Matyáš a Adam dnes nedělají sport na vyšší úrovni mimo jiné proto, že podle ní chyběla podpora ze strany jejich maminky.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

illenne
24. 05. 2026 10:51

Nechápu, co se Lucie Šafářová naváží do Lucie Vondráčková. Každé dítě si sami řekne, zda sportovat a ba jaké úrovni. Lucie V. se také nestará proč ona vede dceru i syna k tenisu. Být Lucií Š. tak jsem raději zticha. Mám na ni svůj názor, bohužel.

fany22
26. 05. 2026 19:08

Tak já mám zase, bohužel, názor na L. Vondráčkovou od té doby, jak intrikovala, aby urvala co nejvíc z majetku Plekance, a jak suverénně lhala.
A starat se o ty mladší děti Lucie V. nemůže, nemá s nimi přece nic společného. Kdežto Matyáš a Adam jsou děti jejího manžela, snad chápete ten rozdíl. A taky se v té rodině často vyskytují.
Jestli má Tomáš a jeho Lucka na základě svých životních zkušeností (a taky úspěchů) jiný názor na trávení času kluků, to snad není nic trestného. Stejně kluci budou dělat, co chtějí. Ale aby jim a jejich mamince byly dobré jen velké peníze, a dříve i střídavá péče, a přitom by nesměli ani ceknout, to je asi nesmysl, viďte.
Byla to jedna věta, odpověď na otázku. A někteří hned hrr do boje.
Pokud chcete být spravedlivá, LV toho nakydala mnohem víc. A nic nevadí, že se potvrdilo, co Tomáš na začátku říkal. A že LV lhala. Někteří si holt budou pořád mlít to svoje.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.