ZNÁMÉ TVÁŘE, NEZNÁMÉ OSUDY - Celý národ si ji pamatuje hlavně jako babičku z filmů režiséra Zdeňka Trošky (58) Slunce, seno... Valerie Kaplanová (†81) jako »bába« v posteli na kolečkách na dvorku hoštického stavení baví už několikátou generaci. Nezapomenutelnou je i její role »Báby Tutovky« v televizní loterii 90. let. Nebýt zákeřné nemoci, bavila by dříve nevýrazná herečka národ možná až dodnes.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Já jsem taky v klidu. Není nad pohodlí doma. Návštěvy skoro odbyté, akorát ještě přijde syn s přítelkyní. Ale jenom na chvilku. Ivet, ani nevím, jestli ještě žije. Ted se všechno točí kolem rodu Rychtářů
David Zápal Mohu říci jen jediné: proč došlo k odstranění článku, o tom nemám oprávnění hovořit, nicméně ne z mé vůle. Za sebe slib dodržím za stejných podmínek (pokud něco nenastane důležitého v jejím životě či něco "nespáchá").
Takto Josef Rychtůči mladší vysvětluje vztah svého otce k IB:
"Tím že řeknu že něco "miluju" není ve finále až taková pohroma.Jako bych řekl : Miluju psi a kočky. Taky to nebde znamenat že jsem zoofil a nebo buchvíjaká zruda. Svým zpusobem otec IB miluje ale to neznamená že spolu mají poměr. Věřim že táta miluje i mě a nic spolu nemáme. Dávám Vám ale zapravdu že tehdá to nebylo nejštastnější vyjadření do medií zvlašt když otec nepotvrdil a ani nevyvratil jaký vztah s p.Bartošovou má."
U nás je krásně, sluníčko, 7,6 st. Kafe a slimka, předtím grilované kuřátko z Alberta. Od včerejška samé rodinné sešlosti, jinak smutek, umřel mi 18 letý kocourek.