Dokázala, že má opravdu pevnou vůli. Alice Bendová (51) se dostala do cíle své hubnoucí cesty. Za rok a půl moderátorka a herečka shodila víc než 17 kilo a dostala se na stejnou váhu, kterou se pyšnila před dvaceti lety!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Koukala jsem na ty stránky klinik a chodí na to i hodně mladé holky
. Že si pomůže starší žena, protože přirozeně to jde těžko dolů, ty kila, Ok.
Ale že tam chodí dvacítky a třicítky tak to je hodně smutný. V mladším věku jsem byla štíhlá, cvičila jsem a neměla jsem problémy se štítnou žlázou. Udržet si postavu bylo fajn a lehké. Cvičení vám dodalo energii sebevědomí a velikost oblečení jsem neřešila. Dneska si každá myslí že je něco extra ale jen díky plastické chirurgii.
Ale nedávno jsem měla skoro záchvat smíchu, v obchodě vedle mě stála holka s těmi napáchanými rty a z profilu to vypadalo fakt směšně. Holka byla jinak hezká ale vypadalo to že má nějakou napuchlou pusu, jako alergii a já zadržovala smích.
Pak jsem se stejně začala chechtat a musela jsem rychle pryč.
O pár minut později seděla s klukem u stolu a dávali si jídlo. Ten kluk se na ni vždycky podivně podíval a pokaždé odvracel zrak někam jinam i když na něj mluvila, tak se ji díval přes rameno ani on nevydržel ten pohled. Já jsem ani nedojedla a mazala jsem pryč abych se nemusela stydět že se jí směju. 😹