Letní zelenina: Okurková polévka s krevetovým špízem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 14. srpna 2025

Svátek slaví Alan, zítra Hana

Letní zelenina: Okurková polévka s krevetovým špízem

POTRĚBUJETE: NA ŠPÍZY: 40 g olivového oleje 1 lžíce citronové šťávy ½ lžičky jemné soli 24 velkých syrových krevet (oloupaných a očištěných) 1 citron NA POLÉVKU: 80 g cibule 2 stroužky česneku 500 g salátových okurek 500 ml vody ½ kostky bujónu ¼ lžičky mletého černého pepře 200 ml mléka 40 g hladké mouky 1 lžíci citronové šťávy 2 lžíce nasekaného čerstvého kopru
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.