Letní zelenina: Okurkové lodičky s bulgurem a dýňové rizoto | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 14. srpna 2025

Svátek slaví Alan, zítra Hana

Letní zelenina: Okurkové lodičky s bulgurem a dýňové rizoto

POTŘEBUJETE: NA LODIČKY: olivový olej 120 g cibule 120 g bulguru 270 ml vody ½ kostky zeleninového bujónu ¼ lžičky soli ¼ lžičky černého pepře ¼ lžičky kari 70 g čerstvého sýru (např. Lučina, žervé nebo ricotta) 700 g salátových okurek (2 ks cca 30 cm) NA RIZOTO: 120 g cibule 10 g oleje 250 g parboiled rýže 400 g sterilovaných drcených rajčat 500 ml vody 1 ½ lžičky soli ½ lžičky mletého černého pepře ¼ – ½ lžičky pálivé papriky 2 špetky mletého římského kmínu 400 g dýně hokkaidó  
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.