Vdaná byla celkem třikrát, pokaždé to ale skončilo rozvodem. Veronika Žilková (62) se teď svěřila s tím, co za krachem několika vztahů stálo.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
2 děti neměla osvojené , hergot už si to zjistěte!Měla je jen v pěstounské péči a nevedla ji k tomu obrovská láska, nýbrž pověrčivost , že dala slib Bohiu. když se jí uzdraví dítě, ujme se cizího za to, nakonec jí dali 2 děti, jakože sourozence.Můj názor je, že kdyby zůstali v Dětském domově, bylo by jim líp.Žilková v té době honila každou korunu, přestavovala barák, prudila bývalé manžele - jeden jí pomáhal s barákem, druhý dohazoval reklamy.Na děti brala alimenty na ty osvojené od státu taky.Měla chůvu /hospodyni ... Je to prolhaná veš! Doma jen řvala a děti třískala. Agáta tam dětem suplovala furt matku.
Veronika zase perlí. Ono je to pro ni snadnější říct, že se tak moc věnovala dětem, že ti muži se cítili zanedbávaní, a proto odešli. Pravda může být docela jinde. I když byla hodně vytížená, měla k ruce chůvy, za které vydala dle vlastních slov 3/4 platu, a taky babičku. Běžná rodina má těch dětí méně, ale zvládá to většinou sama. Osobně a ani ve svém okolí si nevzpomínám na nějaký speciální čas, vyhrazený pro věnování se manželovi, aby se cítil opečovávaný. Prostě jsme normálně žili a světe div se, i vydrželi.
Možná, že ve vztazích Žilkové bude větší potíž v té sebestřednosti a věčném předvádění se.
Co jiného má psát, že byla špatná matka a špatná manželka....dala bych "žílkovic" rodinou 10 letý detox. Pak by to mohlo být zajímavé, zjistit, co dělali 10 let....jim je všechno jedno, jsou splachovací, hlavně když tečou peníze....
AHel
------
Dala bych rodině Žilko-Hanycho-Navrátilo-Dopito- 10 let distanc od médií .
Co by asi dělali by mě zajímalo
---------------------------------------------------------------
Proč? Protože žádný chlap nemá chuť a náladu na její věčné zveřejňování jejich soukromí, jejích mnohdy prapodivných počinů a toho, že tato rádoby "dáma" si myslí, že má pravdu vždy jen ona a ta její praštěná Agáta. Nic jiného v tom Veroniko nehledejte.
To je hodně smutné, když nyní říká, že žádný z partnerů ji za to nestál. Tohle bych já nikdy neřekla, ani o manželovi, nyní ani o příteli. Sobecké a namyšlené vyjádření. Já se mu ani nedivím, že raději odešel. Ono není jednoduché být součástí této rodiny. Stačí ty rozhovory na kameru a mám jasno.
Proč Žilková nepřizná, že právě ona žádnému partnerovi za to nestála? Vždyť ji vlastně každý z partnerů odkopl za to, jak se chovala, sama tvrdí -s kým hrála, s tím spala-. A Holomáč je pro ni pouze z nouze ctnost pro veřejnost. Kdo jiný by se chytil na „krasavici” s minulostí jakou má ona. A s navázanými vlasy, které připomínají řídkou poch-anou slámu si myslí, jak tím omládla, ale je jen směšná!
Proč nám každý den podsouváte tuhle nesympatickou ženskou a ty její vychc*ný fakany ?! Jejich "povoláním" je bohužel jen to, že všude melou kolem dokola ty své primitivní nesmysly!