Koudelka po setkání s Pavlem: Nejvážnější situace od války! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Koudelka po setkání s Pavlem: Nejvážnější situace od války!

To, co dělají Rusové na Ukrajině a teroristé z Hamásu v Izraeli, by bez milosti udělali u nás, varoval včera na brífinku s prezidentem Petrem Pavlem (62) šéf BIS Michal Koudelka (59). Bezpečnostní situace je dle něj teď nejhorší od druhé světové války.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

ELLA Průšová
27. 03. 2024 19:32

Vy dva nedochůdčata, mělo by vás také zajímat, co dělá zelený Ukrajinský zme-tek! Jak všem poroučí, jak zabíjí vlastní lidi! Jak mohl někdo zvolit člověka, který chce válku naším prezidentem? O lidi a naši zem se nestará, lauzruje stále po světě a kdo to platí? Že se ptám, že! Premiér na dvě věci a prezident, ještě horší!!!

AHel
27. 03. 2024 13:02

Tam nás zavlekla nečinnost této vlády a celé EU, všichni vykřikují, že Putin nesmí vyhrát, tak jak to tedy bude s Evropou, když Putin nesmí vyhrát, tak tam hodíme atomovku nebo co? A oni jí hodí na západ a bude po všem. Jste *** nebo co, co to jako má být psát takové šílené titulky bez rozumného vyjádření jak dál pokračovat. Fakt *** v EU a u nás tuplem. A to máme prosím zelenou hlavu jako hlavu státu.... hlavně, že jezdí na motorce a pádluje.... to je nám na dvě věci. Já už mám těch keců plné zuby. Tak pojďme mobilizovat, zbrojit a půjdeme ho porazit.... nebo co a jak....nikdo nikdo z Evropy se s Putinem nechce bavit, tak jak si to Evropa představuje, že to bude, dopadne..... fakt jsou všichni na pár facek. Nikdo nekonal v roce 2014 o zimních OH, to tam vtrhli a bylo. Evropa mlčela jako hrob. tak už se vzpamatujte, chováte se jak dvouleté děti na písku. Hrůůůza jak se dospělé vlády a vyspělé ekonomiky nejsou schopni domluvit a nám pouští v TV že jde o nejvážnější situaci od II. světové války.... to jsou všude jen tupci...co to předvádějí za debilní tanečky, které nikam nevedou...

ELLA Průšová
27. 03. 2024 19:34

AHel;

pravlast
27. 03. 2024 12:17

Čučkaři zjistili že muslimové u nás zatím radikalizovaní nejsou a treristi ze zámoří vedou boje a likvidaci národů....super info.Děkuji.Proč máme takové zbytečnosti?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.