Scénář sebevražd Ivety Bartošové (45) se opakuje. Jako by na ně měla speciální návod – hlavně se ale nikdy nezabít! Páteční příjezd záchranky pro zpěvačku, která zkolabovala ve svém domě, už byl jenom tečkou za sebevraždou, kterou zřejmě chtěla spáchat pár dnů předtím. Šlo opět o acylpyrinovou »demonstraci« jako před několika lety? Průběh by tomu odpovídal. Vždyť v roce 1984 se v domě svého tehdejšího manažera Tomáše Gottlieba pokusila o stejné harakiri.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
tak proč to opakuje. Testy na to nepřijdou, takže důkaz pokusu o sebevraždu z lásky nemá.... tedy ani to vydírání, jen zle. nemá to už vůbec žádnou logiku. Jinak čtěte na wwww prozeny.blesk.cz článek Česko odpadiště Evropy. Je to o tom co všechno sníme a čemu se opravdu vyhýbat. / 120,E 920.E129, atd/
A jinak musím dámy podotknout, že jste pěkné kyseliny. Já mám v sobě kuřecí vývárek se zeleninkou bez nudliček a na další jídlo připravenou kari lejži na uok pánvi s kuřecím masíčkem a směsí HKM.
Ahojík.. Tady je úžasně a dcera mi teď přivezla do práce miláčka Nnelinku a obrovský větrník přes celý talíř.. To jsem ještě neviděla.. Mńam.. Už ho mám půlku v sobě a je výborný.. Tak to je můj dnešní oběd.