Domenico Martucci a Lukáš Rejmon – chtějí Ivetě Bartošová opravdu pomáhat, nebo ji jen zneužívají, aby se po jejím boku zviditelnili? Oba jsou přesvědčeni o tom, že pro ni dělají to nejlepší, ale vzájemně si tím konkurují, což vyústilo v ostrou hádku.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
tak jen rajcatka s mozzarelou... jo jinak to neni svacinka, to je teprve vecere.. driv nebyl cas, byla jsem venku, takze to zas neprehanim... dokonce mam asi dve kila dole za uplynule dva tydny
Dvě kila dole? Po těch medvídkách? Kecáš. Tjo, zejtra si koupím troje. Mozzarelu s rajčátkama s čerstvou bazalkou a rozpečeným toustovým chlebíkem miluju.
ale musis kupovat jen ty dobry protoze -
Želatina - tak tuhle přísadu určitě znáte, přinejmenším podle názvu. Možná ale netušíte, z čeho se vlastně vyrábí. Nápověda zní: želatina se dnes vyrábí z kostí, šlach, chrupavek a kůže uhynulých zvířat. Ale to se týká těch levnějších medvídků. Jestliže si zakoupíte medvídky např. Haribo nebo Jojo, tak zde už platí jisté vyhlášky, ve kterých je uvedeno, že je želatina vyrobena na bázi přírodních želatin (agar).
No ale ona po nich nehubne. Jen je jí, aby nejedla něco jinýho. S tím já problém nemám. Já naopak většinu dne hlad nemám, ale přibírám i po vodě. Blbej věk a tělo zhuntovaný celoživotníma dietama. Uvidím, jestli pomůže to cvičení. Zítra zas jdu.