Domenico Martucci a Lukáš Rejmon – chtějí Ivetě Bartošová opravdu pomáhat, nebo ji jen zneužívají, aby se po jejím boku zviditelnili? Oba jsou přesvědčeni o tom, že pro ni dělají to nejlepší, ale vzájemně si tím konkurují, což vyústilo v ostrou hádku.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
xcarodejka: Zpěvák je profese, takže to je také pořádné zaměšstnání, ajk někteří "neberou". Iveta patří mezi špičku jako byla Pilarová, Zagorová,Vondráčková Bílá, Gott. Není jich mnoho, kteří dostávali opakovaně Zlaté slavíky. Je možné, že je nyní nemocná a měla by to mít zdokumentované, aby ji nikdo nenapadl,že nepracuje. Znala jsem člověka z ostrahy,který byl po pohřbu ženy půl roku doma z psychických důvodů.... ž e by lempl? (19. 08. 2011 17:42)
Z diskuze z Plesku:
pr124: teď mi telefonovala I.B., přečetla si vaši nechutnou diskusi a propadla depresi, už si nevěří a to ještě ráno u mne nahrávala, nemá sílu se dnes ani postavit k mikrofonu. To je všechno vaše práce, upíři. (19. 08. 2011 14:24)
Sílu postavit se k mikrofonu nemá Ivetka už řadu let
pr124: "kterej", už včera jsem vás varoval, vy to tady všechno táhnete, nebýt vás, tak se ke slovu dostanou i slušní lidé, kteří to paní Ivetou a panem hrabětem myslí dobře, vy je ale všechny svým cynismem a bažením po jejich bolesti odrazujete. měl byste se stydět, nechte toho, už toho fakt bylo dost. (19. 08. 2011 14:48)
Tak jsem vás ted asi 20 min. hledala až teď našla tady, ale nikde nikdo- kde jste ?? A co jste to tam měli za toho magora na předchozí diskusi ?? jendááabendáá.. Vysvětlite mi, prosím, co to je zač.. Mám z něch jeho příspěvků dost Ze které galaxie přilétl ??