Nejvíce událostmi okolo Ivety Bartošové trpí její syn Artur (15). Ten byl v době tragédie na hudebním táboře, ale ihned po incidentu byl odvezen ke svému otci Ladislavu Štaidlovi (66).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
se linul do mých oken jakýsi šamanský zvuk bubnů, doplňovaný příjemným hlasem zpěváka. Působilo to celkem exoticky tak jsem nasadila paruku a zahalila se do deky(neboť jsem byla neupravená) a vyšla pátrat po původu zvuků. Byl to pochod mladých věřících, vyzývající okolostojící, aby přišli k Pánu. Dostala jsem vizitku s textem "Hledáš pravé štěstí? Pojdte ke mně všichni, kdo se lopotíte a jste obtíženi a já vás občerstvým (Mt 11,28)". Samí hezcí a milí klucí. To by bylo něco pro Ivetu! Třeba by jí to pomohlo.
mozno si Iveta najde noveho milenca na tej novej skraslovacej klinike kde sa teraz venuje svojmu stavu .. ako to pisali vcera .. a ten bude s nou 24 hodin denne.. aj tak by ho na priepustku nepustili
Ta alkoholická,sobecká ,debilní krá/va Arturovi překazila tábor.To je neuvěřitelná mrcha,myslící jen na sebe.A ta její "chůva"je stejná krá/va jako Bartošová.Když věděla,že chlastá,tak jí měla přesdvědčit k léčbě.Ale ještě mele,že Iveta není alkolička,ale alkohol pije .Oba mozky stejné tupé.
Taky mě to nesmírně vytočilo. Strašně moc si přeju, aby Štaidl ke klukovi našel nějaké hlubší citové pouto než je jen otcovská povinnost a aby ho od té blbky vytáhl.
Zikmund neblbni!!!Tahle ženská zná psychiatrii zevnitř z úplně jinýho důvodu, než že by za to brala plat.Ráno tu byl nick, co jí pozná, je to klasická FB fanatička o diplomu si může nechat zdát-ale to asi nikoho nepřekvapí