Nejvíce událostmi okolo Ivety Bartošové trpí její syn Artur (15). Ten byl v době tragédie na hudebním táboře, ale ihned po incidentu byl odvezen ke svému otci Ladislavu Štaidlovi (66).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
urazila ho ze nemohla ist s nim na dalsiu dovolenku .. no to keby mne zalasila moja laska ... ze ide sama na dovolenku ... to by som sa z toho zrutila tiey .. no nie ved je to normalna reakcia
Kdyby moje laska chtěla jet sama na dovolenou, tak by se u nás nestalo nic. I Radim Uzel (psycholog) doporučuje 2xdovolenou (jednu rodinnou a jednu solo). Můj brácha to tak dělá odjakživa (1x s manželkou a 1x s kámošema na kole) a má šťastné třicetileté manželství.
Vzhledem k tomu, že tvůj muž je "tamější", tak tobě asi samostatná dovolená neprojde. Ale tady mám kámošku (bývalou spolužačku z gymplu) a ta má partu asi pěti ženských, se kterýma jezděj běžně na víkendové pobyty i na dovolené (vloni byly např.v Egyptě, letos tady v Česku). A jejich manželům to nevadí.
Jestli chápu dobře, tak Artur byl kvůli matince odvezen z tábora, aby neměl z ostudy kabát a Martucci konečně kápnul božskou, že Iveta chlastala už v Itálii a stará hraběnka se rozzlobila. Ještě něco? Mimochodem dle zevrubného zkouknutí toho, co jste již nadatlovali - duncinela je dnes ve výjmečné formě.