AKTUALIZOVÁNO K domu zpěvačky Ivety Bartošové (45) v Uhřínevsi dorazilo několik vozů záchranné služby a policie. Pokusila se snad opět o sebevraždu?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Tohle je taky dobrý Vedle toho si stěžovala, že je úplně vyčerpaná, a že musí odjet do Itálie. Jenže říkala, že nemá peníze na letenku. Tu jsem jí tedy koupil já, měla odletět někdy včera. Jenže protože prý ani neměla peníze na taxíka, tak jí nakonec nechala propadnout," řekl Wolf.
Přesná citace:
Super.cz se podařilo získat i svědectví bývalého manažera Bartošové Martina Wolfa. "Iveta mi předevčírem volala a strašně se omlouvala za všechno, co mi provedla, když jsme se spolu profesně rozcházeli. Vedle toho si stěžovala, že je úplně vyčerpaná, a že musí odjet do zahraničí. Jenže říkala, že nemá peníze na letenku. Tak jsem jí tedy koupil letenku za mnou do Londýna, měla odletět někdy včera. Jenže protože prý ani neměla peníze na taxíka, tak jí nakonec nechala propadnout," řekl Wolf, který nyní žije v britské metropoli. ■
V Itálii ji hraběnka nechce. Nesnáší alkohol a proto vznikla hádka a D. odjel. Měl by nechat Ivetu na pokoji, nemůže si takto zahrávat s city. Kolegové zpěváci by měli Ivetě trochu pomoci. Vzít ji sebou na sňůru, dát jí šanci. Byla to dost dobrá zpěvačka.Nepotřebuje D.ke své kariéře, i když ty duety mohly být zajíamvé/ Slováček přislíbil něco nahrát/