AKTUALIZOVÁNO K domu zpěvačky Ivety Bartošové (45) v Uhřínevsi dorazilo několik vozů záchranné služby a policie. Pokusila se snad opět o sebevraždu?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
že sláva a kráda nejsou zárukou štěstí v životě. A ničeho nemá být příliš, ani krásy, ani penz, ani slávy.... pak je tos píše mínus pro život a vyhlídky na šťastný život malé. Mladí se derou do soutěží Superstarr a Talentu vidí jak to může také dopadnout.
Presne,martucci. Jenom skutecne princezny maji tu vysadu prozit cely svuj zivot jako v rozpravce ,jako na dovolene.........a ona si ty dovolenkovy roky prochlastala. Prisel ucet.Musi platit a jeji syn ji vubec nezajima.
To nemá snad ani cenu se tam s tou sektou hádat ne? Občas tam chodíme číst a nejhumornější příspěvky kopírujeme sem, ale hádat se tam s nima...to by se mi nechtělo?
Já se nehádám, já jim vždy s naprostým klidem ve vší slušnosti napíšu, že jsou ***i a vrchní *** je ten co se vydává za její tým.No on mě vždy během chvíle blokne... Hrozně se mi líbí jak to tam ti fanatici prožívají...
Mně se zdá, že on má obecenstvo hóódně rád. I když, pravda, kdyby si nabrnkl někoho jiného, nebylo by to tak dramatické. Ale ho asi nikdo jiný nechtěl.
Věděla bych o ideálním partnerovi pro Ivet, kdysi byl v pořadu na vlastní oči, či v něčem takovým-pokoušel se asi 30x o sebevraždu a nikdy to nevyšlo, tak to můžou dát dohromady a dobrat se společně k úspěchu