AKTUALIZOVÁNO K domu zpěvačky Ivety Bartošové (45) v Uhřínevsi dorazilo několik vozů záchranné služby a policie. Pokusila se snad opět o sebevraždu?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
http://www.superspy.cz/bulvar/tragedie/6257-iveta-bartosova-zkolabovala-zabit-se-pry-nechtela
Na FB je od jedne pisatelky napsan vzkaz pro Domenica:
nevěřte ,že to je láska včeréjšek byla od Domenico pěkně připravený plán a Ivetu to málem stálo život!!!!!Domenico ,moc jsem Vám věřila. Vy jste hrozně špatný člověk hral jste tad s fanouškama hru ,včera to mělo vypadat ,jako že se chccete vrátit k ivetě ,ale šílená Iveta vás nechce-jak hrozné a příští týden mělo pak být že se rozcházite.Využil jste mladičkou Máju ke svým plánům,já měla rychle taky přijet,že máte strach o Ivetu ,ale já jsem Vás prokoukla a Máji jasně dala na jevo co si o tom myslím .A taky se tak stalo!!Už je Vám dobře ,jak daleko až jste s novinářï chtěli zajít,snad až k smrti IVETY! je hrůza co jste udělali a jakou tady v česku máme společnost.
No taky si myslim... Sice Ivetu nemusim, ale nikomu nepreji nic spatneho. Za posledni dva dny to bylo uz prehnane - byl to jako hon na carodejnice. Za spoustu veci si muze sama, ale takhle nahanet a pronasledovat, kdyz na tom byla fakt moc zle, to uz neni dobry. Novinari delaji svou praci, alenejaka brzda by tam byt mohla.