Experti varují: Chudoba v Česku roste! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Experti varují: Chudoba v Česku roste!

Chudoba za poslední roky varovně vzrostla. Těsně nad její hranicí jsou asi dva miliony Čechů, pod ní žije zhruba milion. »Chudých« je podle statistik téměř 13 % domácností, tzn. téměř každá osmá! Vyplývá to ze zprávy, kterou vydala Evropská síť proti chudobě a sociálnímu vyloučení (EAPN ČR).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

AHel
27. 10. 2023 10:03

No to není novinka pro lidí, ale pro Fialu a další inteligenty v neprofesionální vládě je to novinka, oni jsou u koryta a žerou, také si přidali na platech sprosťáci, ty jí řešit nebudou a budou kdákat, že ceny potravin jdou dolů...lež jako věž.. Vidím to, kdykoliv přijdu do obchodu s potravinami, do jiných obchodů už nechodím. Malý rajský protlak v konzervičce 49 Kč ? co to je? Česká jablka za 62 Kč? Pár plátků 20% Eidamu za 36 Kč. Jak vidím Fialu v TV tak na mě přijde vztek, jen otevře ústa a už lže, překrucuje a mluví plky, které nikoho nezajímají. V blbé době nejhorší premiér a tragický prezident, který chodí na koníčky, místo aby ze svého platu založil nadaci a podporoval chudé. Hnus.

Celebrity-chachacha
26. 10. 2023 22:24

No když si vemu půjčku na vánoční dárky, tak su blbé a asi nebudu mít na splátky, protože su blbé . A vo tom to je .

hejhej
26. 10. 2023 15:32

Chudoba v Česku roste! On se mimo vládních darmožroutů někdo diví ?? Všechno zdražilo, nejvíce potraviny, hypermarkety navýšili ceny a nyní, když mnohým potravinách prochází expiraci s velkou reklamou o pár korun snižují. Poslanci si přidali, ti nebudou strádát - spíše naopak, stačí se podívat na nyní obézního Jurečku. Vláda nadělala za 2 roky miliardové dluhy, ovšem ne ve prospěch těch, kteří formou daní do systému přispívají na jejich nehorázné platy , ale pro cizáky. FUJ této odporné vládě !!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.